Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mekkora gáz egy iskola esetébe...

Mekkora gáz egy iskola esetében ha megvonják tőle az érettségiztetési jogot? 2 évre?

Figyelt kérdés

Ez mekkora presztízsveszteség az iskolának?

Mert egy jól felkészült diák végül is bárhol le tud érettségizni na de egy diák azért jár egy X iskolába mert OTT akar érettségizni és nem VALAHOL.

Aki idén végzős nem sokat tud tenni, így járt, kész, de aki 11. osztályos ott erősen fel van adva a lecke hogy egyáltalán maradjon-e az iskolában? Vagy menjen át más suliba ahol érettségizni is tud helyben?

2022. ápr. 5. 11:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Csak azt nem akarod megérteni, hogy a szüleim maximálisan elfogadták a döntésem, nem pedig fordítva. Én döntöttem a jelentkezésről, a szüleim kivitelezték a formaságot. De én döntöttem, ők elfogadták, nem fordítva, mint az ötös válaszodban állítod. Ez TÉNY.😉
2022. ápr. 5. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

"egy diák mikor bekerül egy középsuliba 14 éves. mikor a döntés megszületik hova is jelentkezik még csak 13. szerinted ő dönt? "

Általában igen. Anno én is magam válogattam ki a 3 sulit ahová beadtam a jelentkezésem, ahogy az akkori osztálytársaim is.

Mire eljut a diák a beíratkozásig, amihez ugye kell a szülő, az már bőven később van, minthogy ezek a döntések megszülessenek.

2022. ápr. 5. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:
10%

"Mire eljut a diák a beíratkozásig, amihez ugye kell a szülő, az már bőven később van"

EZ HAZUGSÁG!!!!!

Ugyanis.

1)Középiskolai írásbelikre jelentkezés decemberig = kell a szülő aláírása.

2) Az írásbeli eredményének megtekintése jan eleje és átvétele = kell a szülő aláírása

3) A kiválasztott iskolákba való jelentkezés az írásbelik eredményével= kell a szülő aláírása

4) Szóbeli vizsga: szülő nélkül az épületbe se léphet be

5) Az eredmény közlése = kell a szülő aláírása

6) és beiratkozás = kell a szülő aláírása

(7,8,9.... kifogás, fellebbezés, sorrendmódosítás stb = kell a szülő aláírása)

Na? Várom az ellenvetéseket

2022. ápr. 5. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
Inkább szórakozom azon, hogy pörögsz és vered a nyálad. 🤣🍿🍺
2022. ápr. 5. 14:50
 15/17 anonim ***** válasza:
95%

Vagy öt éve a Paulaytól is megvonták az érettségiztetési jogot. Aztán a következő évben másik néven új iskolát alapítottak és minden ment a régiben. A kérdező iskolájának nincs presztizse így nincs mit elveszíteni.

Régebben a kérdező még a piás főnökét szídta, meg a lehetetlen munkakörülményeket ócsárolta.

A világ változik, az emberek jönnek mennek, de az alapítványi iskolás kérdező örökre a gyakorisok kedvenc iskolájában fog dolgozni éhbérért ahol még a takarítónőknek is magasabb a fizetése (teljesen megérdemelten), mint a oérdezőneo.

2022. ápr. 5. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:

"Szóbeli vizsga: szülő nélkül az épületbe se léphet be"

Ez a része nem igaz, de egyébként igazad van.

2023. febr. 22. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:
#15 "oérdezőneo" xD
2023. ápr. 2. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!