Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárok mit gondolnak az...

A tanárok mit gondolnak az olyan diákokról, akik sokszor késnek reggelente pár percet?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 09:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Jól van.... Oké... Az én hibám hogy kb az osztályfőnök kívül egy tanár se adja meg a számát. Oké. Elindulok majd két órával korábban... Mert olyan jó a menetrend. Igazad van én vagyok a fogyatékkal élő.
2022. ápr. 1. 12:56
 12/21 anonim ***** válasza:
39%

11!

Igazad van, nyilván alap, hogy a diák késik az óráról. Ugyan már, az a bunkó, aki időben ott van.

2022. ápr. 1. 12:59
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Kinek írják ha nem tudom a számat a tanárnak? Egy osztálytársamnak messengeren? Ja biztos nincs elnemitva a telefonja.
2022. ápr. 1. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

13!

Nekem erre honnan kellene tudnom a valaszt? Megegyszer, én nem Magyarországon élek. Itt van egy központi szám, telefonos bejelentésre, egy email cím ugyanerre, plusz az osztályokban külön csoportja van Whatsappon, ahova szintén lehet jelezni.

De amúgy nem tűnik fel hogy késni fogsz, csak amikor már megtortent? Nem látod 10 perccel 8elott, hogy nem fogsz oda erni? Érdekes....

2022. ápr. 1. 13:19
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Látom csak nincs kinek írni.
2022. ápr. 1. 13:20
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Akkor miért nem beszélsz tanaraiddal errol?
2022. ápr. 1. 13:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

16

Mert leszarjak.

2022. ápr. 1. 13:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Próbálta már az osztály. A mentek tanár válasza az volt O nem kíváncsi senkinek a bunkóság ára nem adja meg a számát. /Közelebb kell költözni az iskolához.
2022. ápr. 1. 13:24
 19/21 anonim ***** válasza:
78%

18!

Hát nézd, valamilyen szinten igaza van. Ha az óra x időpontban kezdődik, akkor bizony illik a kezdő időpontban ott lenni.

2022. ápr. 1. 13:29
 20/21 anonim ***** válasza:
77%

Tanárként válaszolok (középiskola). Ha valaki 2 percnél többet késik akkor beírom az enaplóba és túlléptem. Nem teszek megjegyzést. Véleményem szerint nem az a jófej tanár aki nem foglalkozik a késéssel.

Ha valaki az érettségiről késik 1 percet azt nem engedik érettségizni a jelenleg érvényes vizsgaszabályzat alapján.

Ha valaki a munkahelyről késik 1 percet akkor elképzelhető, hogy nem fogják megdícsérni.

2022. ápr. 1. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!