Ezt viccbol mondhatta? L
Figyelt kérdés
(Elore mondom hogy nem egetrengetoen fontos kerdes, csak parszor elgondolkoztam ezen 🤣)
Ket ferfi tanarrol van szo, mindegyik 40-45 kozotti lehet. Es az egyik odajott hozzam, es mondta hogy mondjam "Xy bacsinak" ezt meg azt. Es olyan fura volt, mert nem vagyok mar gyerek (20 leszek), es azert nem bacsizom mar egy jo ideje a tanarokat. 😅 Alapbol viccelodos tipus, de ezt ugy tunt komolyan mondta.
2022. márc. 6. 20:50
1/6 anonim válasza:
Hát ez igen...megérte ma felkelni és ezt a kérdést el olvasni :d biztos nem vagyok normális.
2/6 A kérdező kommentje:
Olvasd el legyszi az elso mondatot megint :)
2022. márc. 6. 20:57
3/6 anonim válasza:
Nem tudjuk hogy mondta. Én is hívok kb velem egykorút x bácsinak viccből és másoknak is így szoktam említeni.
De lehet, hogy komolyan mondta így, mert megszokta, hogy a tanulók nagy része xy bácsinak szólítja a tanárt.
4/6 anonim válasza:
Ennyire idiotanak nezed a masik generaciot, vagy nem latsz ki az okostelefonodbol, es mar az ironia fogalmat sem ismered? Nem a te hibad, a korosztalyod a sajat szulei nyelvet csak beszeli, mi meg meg ketszaz eves konyveket olvastunk, egy szolasmondast, amit nem hallottunk, nem vettunk szo szerint esatobbi.
5/6 A kérdező kommentje:
Szoval szerinted ironizalt?
2022. márc. 6. 23:44
6/6 anonim válasza:
20 éveseket én is gyereknek látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!