Szerintetek miért mondhatták ezt? 16/L
1. Az éppen ivaréretté vált humán hímek nem a kifinomultságukról híresek. Tanulni kell ezt is.
2. " akkor is milyen kis k voltál" Ha ezt egy 16 éves srác mondja, az azt jelenti, hogy "Bejössz nekem. Feláll miattad. Alkalmanként ki is verem rád. Tán még akarok is tőled valamit, de azt nem tudom, hogyen kellene."
OFF
Durva, hogy a szülő a 11 éves gyerekét a fácséra engedi, ahol aztán a feltöltött, ellenőrizetlen képei alapján bántalmazzák verbálisan az osztálytársai. 11 éves. Aztán jön a testképzavar meg a depresszió. Az ilyen szülőnek hiszi magát vagy havernak?
ON
#6 Nem a szüleim tehetnek arról, hogy az osztályfőnök szerette volna, hogy legyen egy osztály csoport. Nekem egyébként ez volt az első ilyen profilképem, vagyis előtte csak egy macska volt, és ezen a képen sem látszik az arcom, ezért is engedték a szüleim, hogy ki tegyem(Maga a háttér sem olyan, amiből ki lehet következtetni, hogy ki vagyok). Azt meg ki gondolta volna, hogy egy ilyen egyszerű kép miatt fognak egyszer nekem beszólni. Nem a szüleim a rosszak, amiért ezeket a kis kanos fiúcskákat nem nevelték meg normálisan otthon.
#7 Ezeknek a pláza cicáknak is bejönnek ezek a srácok. Valamelyiknek barátnője is van. Vagy valami olyasmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!