Gyűlölöm az iskolát és mindent az iskolában! Mit tegyek?
Először a kommunikációs készségeid fejlesztését akartam javasolni, de rájöttem az nem menne most.
Végső megoldásként mindenképpen azt ajánlom. Ha elsajátítasz társas kommunikációs technikákat, azokkal nemhogy be tudsz illeszkedni, de akár vezér egyéniség is lehetsz. Tudom, hogy nem akarsz, de a lényeg azon van hogy ha ez a TE választásod lesz, mert megvan hozzá a készséged, képességed és tudásod, akkor nincs probléma, mert te döntöd el majd mindig és nem a környezeted.
A nyomasztó érzést a mellkasodban kellene eltüntetni először, mert az megakadályoz abban, hogy megvédd magad, vagy hogy érdekérvényesítő, kommunikációs technikákat tudj használni.
Így első körben azt tanácsolom, tanulj meg meditálni.
Ez egy nagyon jó módszer feloldani a keletkezett belső feszültségeket. Egyrészt ha haza is viszed ott eldobod, másrészt fel tudsz készülni másnapra, hogy elő se jöjjön.
Meditációban "mélyen", a tudatalatti rétegben újra le tudod játszani vizualizációval hogy mi történt, mi történne ha így vagy úgy vagy amúgy reagáltál volna. Ez sokat segíthet szerintem.
Ha elmúlik az érzés, a környezeted hozzá állása is változni fog.
- Jó sok munka, elismerem. De cserébe ez nem fog újra előfordulni egyetemen, munkahelyen, nagyobb családi összejöveteleken ... Tudod kezelni majd a jövendőbeli kollégáid, főnökeid, anyósod, leendő barátod baráti körével ... ... ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!