Horvátországban egyre több iskolában állnak át online oktatásra a koronavírus omikron variánsának gyors terjedése miatt? Ez kéne nálunk is?
Nem kéne.
A) Van oltás, ami a megfertőződéstől nem, de a súlyos lefolyástól elég jól véd.
B) Lassan két éve megy a korlátozósdi, szerinted meddig kellene még, mikortól lehetne elképzeléseid szerint normálisan élni?
" mikortól lehetne elképzeléseid szerint normálisan élni?"
Mi az a "NORMÁLIS"élet hM? Az micsoda? Az melyik könyvben van leírva? Azt ki monnda meg-tán TE??? VAGY ki???
És ha szerintem a lezárás volt a LEHETŐ LEGNORMÁLISABB HM?
Akkor mi van?
SOHA AZ ÉLETBEN JOBBAN NEM Éreztem magam mint akkor. SOHA.
NA?
Akkor zárkózz be nyugodtan, és irogasd tovább a provokatív troll kérdéseidet, szerintem nem sokan fognak hiányolni.
Ja, és ne felejtsd el bevenni a Xanaxodat este!
Én nem értem amúgy ezt a hisztit minden nap amit itt lenyomsz
Százalékoltasd le magad mert úgyis agyhalott vagy aztán maradj otthon
Mi meg akik élvezzük a szabadságot, hagy élvezzük nyugodtan az ilyen selejtek nélkül! 😁
Istenem ennyi unatkozó élettelen embert aki meg sem indokolja a válaszát csak direkt nem-et mond csak azért IS!
Szerintem pedig lesz! Lengyelországban is bezártak ma 0 NULLA!! Korlátozás mellett!
Az iskolák már kamu online heteket csinálnak hogy otthon tudjanak maradni annyi a fertőzött!!Az EMMI is bevallotta 1 hét alatt megváltoztatta a véleményét!
A szülőknek így is otthon kell maradni, csak így meg le is marad a gyerek mert nincsen online oktatás se csak haza küldik!
A kórházban ápoltak száma is növekedik!
Mindegy mit mond a kormány nem egyszer mondtak ezt és az ellenkezőjét csináltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!