Milyen ajándékkal leptétek meg az oktatót a sikeres forgalmi vizsga után?
Figyelt kérdés
Elolvastam több ilyen kérdést, de még ötleteket gyűjtök. Kérlek, azt ne írjátok, hogy már eleget fizettem az oktatásért, mert én eldöntöttem, hogy szeretném valamivel meglepni.2022. febr. 19. 21:45
1/25 anonim válasza:
Én semmivel. Megse köszöntem a végét. 5 év távlatából is azt mondom, hogy borzasztó volt az oktatóm. Klimaxoló nő...
2/25 anonim válasza:
Előbb menj át aztán agyalj ezen, mert ha elkaszálnak, és az oktató leránt pár extra órával, akkor nem hálálkodáson jár majd az eszed.
3/25 anonim válasza:
Nyeld le tövig, úgyis azt akarod.
4/25 anonim válasza:
Semmilyennel. Kifizettem a munkáját. Miért járna neki ajándék? De ha te "eldöntötted" akkor döntsd el azt is hogy mivel leped meg!
5/25 anonim válasza:
Maszek dokinak se adsz hálapénzt!
6/25 A kérdező kommentje:
#5. Nem feltétlenül pénzről van itt szó, viszont tudom, hogy a magánnőgyógyászt is sok fiatal szülő meglepi pl. meglepi üdvözlőlappal, képpel a gyerekről. Főleg azok, akiknél esetleg komplikáltabb volt a dolog. Biztos, hogy ez jólesik neki, attól függetlenül, hogy a munkáját végezte.
2022. febr. 19. 22:00
7/25 anonim válasza:
6-os Hidd el, csak a pénzre hajt. Berakod a borítékba, és a mennyekben lesz.
8/25 anonim válasza:
Tök letojja az oktatód hidd el. Te csak egy munka voltál neki, már a vizsgád után lehet jött a helyedre a másik és 2 hét múlva a nevedet sem tudja. Kifizeted (nem is kevés pénzel) a munkályát, itt elvállnak útjaitok.
De ha te akarod vegyél neki egy csokit.
9/25 anonim válasza:
oktatód telibe szar téged, most ezt komolyan írom.
10/25 anonim válasza:
Bocsi munkáját *, nem tudom miért írtam ly-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!