Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mert nem kedvel az etika tanár?

Mert nem kedvel az etika tanár?

Figyelt kérdés

Tudom ez elég furán hangzik de nem érte miért nem kedvel az ETIKA tanár. Mindenki 5-re áll etikából kivéve én. Etika az nem az a tantárgy amire doga jegyeket tud adni ezért nincsen dogára jegyem, de az osztályból csak nekem 4 osztogat. A magatartáson példás ezért még azzal sincs gond.

Valakinek valami ötlet? Vagy valami tipp hogyan legyek számára szimpi?

2022. febr. 14. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Így akarja bemutatni az etikátlan viselkedés ismérveit. :)

Egyébként erre ismeretlenül nem lehet válaszolni, van úgy, hogy egy tanárnak egyszerűen nem szimpatikus egy diák.

2022. febr. 14. 19:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy csak az egész osztályból velem ilyen. Amúgy köszi a választ:)
2022. febr. 14. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
etikatanár, összetett szó, egybeírjuk.
2022. febr. 15. 15:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó helyes író. Össze dől a világ ha külön írom?
2022. febr. 15. 16:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ezzel akarja mutatni, hogy nála azért nem mindenki ötös, mert az gyanús lehet, hogyha valaki mindenkinek csak ötösöket ad. Lehet a vezetéknevedet vagy keresztnevedet köti valami rossz emlékhez és így vezeti le. Persze pont egy etikatanárnak nem kéne ilyennek lennie, de simán lehet. Pl én az egyik tanárnál akármilyen jól feleltem, mindig csak négyest adott, pedig tényleg mindent elmondtam, amit csak lehetett a témáról. Valamiért nem akart ötöst adni nekem, lehet, hogy én sem voltam neki szimpatikus. Egy másik tanár meg, aki előtte tanított ugyanabból a tárgyból, mindig ötöst adott nekem mindenre, pedig voltak egyesek, kettesek is az osztályban. Szóval elég szubjektív dolog ez az értékelés, szerintem jobb lenne arc és név nélkül felelni, akkor talán igazságosabb lenne.
2022. febr. 16. 18:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy a család nevem angol származású és nem szépet jelent. De én azt sosem értettem, hogy miért pont CSAK nekem adott FÜZET VEZETÉSRE négyest
2022. febr. 16. 21:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a vezetékneved?
2022. márc. 11. 17:20
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 azt jelenti hogy f@sz ember szerint így már össze tudud rakni és lefordítani angolra
2022. márc. 11. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Aha... Mellesleg ezt sosem értettem. Az állítólag a Richard név egy becézése vagy mi, és keresztnévként is használják. De hogy minek? Miért nem elég nekik a Richard? Mi a fenének kell egy idióta, megalázó keresztnevet formálni belőle?
2022. márc. 11. 22:41
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 Nem értelek.
2022. márc. 12. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!