Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyetemen miért járnak sokan...

Egyetemen miért járnak sokan ingben, meg öltönyben?

Figyelt kérdés

2022. febr. 11. 22:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%
Mert a kitérdelt mackó, meg a kivagdosott farmer, félig kilógó ing, elől bedugott, hátul lógó póló röhejes.
2022. febr. 15. 11:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljes egyetemi pályafutásom alatt egyetlen egyszer láttam hallgatót öltönyben szorgalmi időszakban. Biztos vagyok benne, hogy nem az órán megjelenés miatt vette fel, hanem valami egyéb elfoglaltsága miatt. Szerencsére műszaki szakokon tanultam, így vizsgaidőszakban sem vetődött fel még csak gondolat szintjén sem, hogy öltönyben kéne megjelenni. Őszintén jobban tiszteltem azokat a tanáraimat, akik simán papucsban, rövidnadrágban és pólóban jöttek be órát tartani és megsértődtek, ha magázni akartad őket, mint egyik-másik magát sokra tartó egyént. (Jellemzően egyébként az előbbi csoportba tartozó emberek területük kiváló szaktekintélyei és nem mellesleg kiváló pedagógusok voltak, utóbbiak pedig középszerű kontárok akik az iparban legalábbis problémásan állnák meg a helyüket.)

Ezzel együtt is azut mondom, mindenki hordjon olyan ruhát, amilyet akar. Amilyet ő akar, és nem amit mások ráerőltetnek. Nekem pedig abszolút indiferens, hogy kin mi van. Nem a ruha teszi az embert.

2022. febr. 18. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!