Tuti tetszett a lánynak?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki eléggé tetszik. Tesin egy másik lánnyal tollasozott és a labda fennakadt a hálón elég magasan. A lányok először nem vették észre, hogy hol a labda, viszont egy felsőéves meglátta és felmászott nekik a labdáért minden szó nélkül. Szerintetek tetszett neki a lány? :(2022. febr. 7. 20:21
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető. Ha nem akarsz róla lemaradni, gyorsan szedd fel a csajt!
2/4 anonim válasza:
Szerintem is elképzelhető, de az is lehet, hogy szimpla kedvesség, maximum kis flört. Nem mindenkivel akarunk összejönni, akivel "cicázunk".
3/4 A kérdező kommentje:
Most látom elírtam a kérdést, de ti jók vagytok, mert jól értelmeztétek! Szóval most helyesbítek: Tuti tetszett a fiúnak?*
Egyébként utána nem is nagyon szólt hozzá. Egy másik összevonás alkalmával a lány hamarabb elment az óráról, mert dogát írt és ez a srác hallotta és sok sikert kívánt neki. Ahhhhh, félek, hogy tetszik a fiúnak.
2022. febr. 7. 21:55
4/4 NTBS válasza:
Lehet csak kedvesség, de az is előfordulhat, hogy tetszik neki. Viszont szerintem neked is tetszik a lány (mert eléggé foglalkozol vele), így én megpróbálnám megtudni, hogy lehet-e belőle valami, mert így csak az idődet pocsékolod és mással fog össze jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!