Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lógtál már a suliból?

Lógtál már a suliból?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 06:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Általánosból és gimiből soha egy percet se (nyilván leszámítva mikor beteg voltam), annyi volt hogy általánosban egyszer osztálykirándulásra nem mentem el mert mindig rosszul voltam gyerekként a buszon - de az szerintem nem számít iskolai lógásnak.

Egyetemen viszont sok előadás volt amire nem mentem be.

2022. febr. 18. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Én még anno gyaksziról lógtam a végén mert már utaltam és az direkt volt,átmentem egy másik suliba sosem lógtam viszont az osztály meg igen,és elég sokszor voltam egyedül,kicsit rossz volt de legalább nem bántottak.
2023. nov. 14. 10:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmi értelmét nem látom,attól hogy lóg még ugyanúgy tudni kell majd a dolgokat,és a dogát sem ússza meg,a tanár úgyis ki fogja kérdezni. Ha meg lóg akkor minek jár iskolába? Akkor menjen dolgozni,amugy az ilyenek nem dolgoztak még igazán,akkor nem lógnának, mert tudnák hogy milyen büdös a munka. Hat vannak ilyen semmirekelők és egyre több,ezzel nem tudunk mit tenni ő baja. A lényeg hogy én végezzem el amit kell és ennyi. Le van szarva más mitcsinál.
2023. nov. 14. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!