Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ki várja hogy elballagjon az...

Ki várja hogy elballagjon az suliból?

Figyelt kérdés
Én már nagyon várom hogy elmenjek az suliból,már az várom hogy végzős legyen és elballagjak mert az tököm ki van az sulival.

#suli,iskola, vakáció
2021. okt. 4. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Minden jóérzésű ember.
2021. okt. 4. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Válts iskolát - a suli lehet jó is, minek szenvedsz, mikor élvezhetnéd is? Ne pocsékolj el éveket boldogtalanságra
2021. okt. 4. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is utáltam a középiskolát, az osztálytársakat is, mindent. Alig vártam vége legyen. Fényévekkel jobb lett az életem, mióta kikerülten onnan, csak várd ki míg vége lesz, túl kell esni rajta, utána garantálom hogy jobb lesz. :)
2021. okt. 4. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

En

Ja mar nem is vagyok sulis

Csak neha a remalmaimban meg igen

2021. okt. 5. 01:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Kb mindenki.

Én tavalyelőtt végeztem, most meg elsőéves egyetemista vagyok, de a nyáron még voltak vele rémálmaim.

Bár az első vizsgaidőszak után lehet már az egyetemmel is lesznek. Pláne hogy most még a kedvesebb tanárok tanítanak. :D

2021. okt. 5. 14:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!