Igen, azért mert zaklattak. Volt egy tanár is aki beszállt a játékba. Sokszor ellógtam inkább
2022. febr. 7. 07:08
2/13 anonim válasza:
Úgy nem lógtam, hogy elindultam suliba, aztán nem mentem be.
De volt, hogy szülői igazolással itthon maradtam, mert nem volt kedvem bemenni, nem tanultam eleget.
Illetve, ha volt valami olyan suli program, ami letakarta az egész napot, akkor arra jelentkeztem néha. Egyébként a mi tanáraink nem szerették, ha ilyen sulis hosszú programok miatt lógunk-legalábbis nem a mi osztályunk, mert elég bajkeverőként indultunk néhány ember miatt.
Szóval az én válaszom: nem, nem igazán lógtam.
2022. febr. 7. 07:38
3/13 anonim válasza:
Én kaptam már azért oklevelet, könyvet mert egy órát sem hiányoztam a suliból.
2022. febr. 7. 08:00
4/13 anonim válasza:
Egyeshez csatlakoznék. Nem szerettem az osztályközösséget, úgyhogy ahányszor csak tudtam le kamubetegedtem. Persze mindig okosan, hogy azért ne rúgjanak ki, mindig osztályfőnöki intőig mentem. Ha nem tudtam szerezni orvostól papírt, akkor mindig utolsó óráról ellógtam, ha tesi volt például, mert kövér voltam. Szóval volt pár ilyen, most már hál istennek túl vagyok z iskolán.:D
2022. febr. 7. 08:23
5/13 anonim válasza:
Egyszer lógtam, amikor középiskolában az egyik osztálytársam előző nap megfenyegetett facebook-on, hogy meg fog verni, ha meglát. Nagyon féltem, senkinek nem mertem szólni.
2022. febr. 7. 09:08
6/13 anonim válasza:
1x késtem életemben énekről :D Apám agyon is vert volna, ha lógok
2022. febr. 7. 09:43
7/13 anonim válasza:
Olyan szinten kb. lógtam össz 3 napot a suliból, hogy szüleimmel megbeszéltem, hogy pihenni szeretnék, mert kicsit elegem van, és leigazolták.
Egyéb eset olyan volt, hogy 1 órát lógtam, de nem saját szándékból, hanem lyukasórában hazamentem, mert otthonhagytam a leckémet, és kimaradt a busz, amivel vissza kellett volna érnem a következő órára... egyik osztálytársamnak megírtam sms-ben, hogy rosszul vagyok, el kellett mennem wc-re, és amikor visszaértem a suliba, tényleg bementem a wc-re, hogy ne legyen feltűnő :D.
2022. febr. 7. 11:34
8/13 Metionin válasza:
Sosem. Eszembe se jutott, anyám szarrá vert volna és tuti megtudta volna, mert a helyiek nagyon szerettek köpni. Olyan volt, hogy elmaradt az utolsó órám de nem haza mentem, hanem a parkba rajzolgatni és mire hazamentem a megszokott időben, anyám már pofonokkal fogadott. Valaki arra ment biciklivel és kötelességének érezte bekiabálni anyámnak, hogy a gyereke a parkban ül.
2022. febr. 7. 11:53
9/13 anonim válasza:
Rengeteget lógtam, főleg érettségi előtt. Mindig volt hozzá társaság és mindig találtunk orvost, aki leigazolt pár napot kis köhögés miatt.
2022. febr. 7. 13:02
10/13 anonim válasza:
Volt már, hogy gondoltam rá (két tanár miatt), de sosem mertem meglépni; rendesen kaptam volna érte otthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!