Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért erőltetik egyetemen a...

Miért erőltetik egyetemen a jelenléti oktatást?

Figyelt kérdés
Egy csomó munkahely is már home office-ban megy. Itt is lehetne simán távoktatás, ahogy tavaly volt. Nem kéne bent szívnom a kollégiumban.

2022. febr. 6. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Mert csak így van értelme, főleg a gyakorlati óráknak és a vizsgáknak.
2022. febr. 6. 17:19
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Mert jóval hatékonyabb.
2022. febr. 6. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Szívjál csak. Qrva nagy luxus volt nektek ez a kovidos időszak, herevere egésznap, 0 kötelességtudat, és még azt is elhittétek, hogy ebben az egészben áldozatok vagytok. Aztán ez mostanra arra a szintre jutott, hogy a takony túrja az óvodást. Nem, nem személyesen rád értem, nézz végig akár ezen az oldalon, ahogy a tizenéves gyerekek remegnek a jelenléti oktatás tragédiáján. Dehát nem adják ingyen azt a papírt, tenni kell érte valamit. És a bejárás még a legkevesebb.
2022. febr. 6. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Mert sokkal jobban lehet jelenlétiben tanulni azért erőltetik és mert a normális élet vissza kell hogy térjen!

Véletlen sem normális dolog a gép előtt ülni egész nap

Én online voltam kénytelen németet tanulni és qrva xar volt basszus és nem tanultam szinte semmit de viszont ha jelenléti lett volna mint régen akkor több dolog megmaradt volna viszont így....

Többet soha online oktatásért nem fizetek az 100% :D

2022. febr. 6. 18:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Az nem fáj, hogy sok munkavállaló home office-ban dolgozhat?

Tavaly nagy szerencsém volt, mivel albérletben laktam Pesten és a távoktatás miatt felmondhattam az albérletet és hazamentem, nem kellett bérleti díjat fizetni.

2022. febr. 6. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
#5 - az nem, mert 15 éven át jártam be hóban-fagyban / meg 40 fokos dögmelegben irodába dolgozni napi két órát utazva a bpesti tömegközlekedéssel olyan munkára, amit vígan otthon is el tudtam volna intézni, ha lett volna épp internet, na meg egy kis kovid. Tehát tudom mit jelent szopni, úgyhogy sok sikert azoknak, akik ezt otthonról megtehették. Nekem viszont bezárt ezidőre a munkahelyem (vendéglátás), és a jóég bocsássa meg, de IMÁDOK bejárni és végre újra dolgozni azután a sokhavi kényszerszünet után.
2022. febr. 6. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Hát kérdező,

Én egyetemista vagyok de nem akarok online oktatást.

Nekünk kb.100x több házi volt emiatt, rengeteg beadandó, az rohadtul nem hiányzik.

Illetve a vizsga is jobban megy nekem élőben. Egyszerűen szorongok online, én nem tudom hogy bírnám ki ha megszűnne a jelenléti megint.

2022. febr. 6. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Jelenléti képzésre jelentkeztél. A személyes kényelmi igényeiddel nem indokolható a tavalyi, veszélyhelyzetben bevezetett átmeneti helyzet intézkedéseinek további fenntartása. Mily szofisztikált.
2022. febr. 6. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Valamennyire igazad van.

Pl levelezőn is be kell járni.

Ha nem gyakorlati tárgy nyugodtan lehetne online oktatás prezivel. Így nem kéne minden héten 200kmert kocsikázni az egyetemre.

Amúgy OKJ-n a legtöbb helyen már igy van.

2022. febr. 7. 00:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek bejárni, úgy sokkal izgibbek az órák és sokkal nagyobb eséllyel szólok hozzá az órakhoz is mivel offline nem érzem feszélyezve magamat.

Ebben a 3 hétben sajna megint távoktatás van de remélem visszatérünk a jelenlétihez.

2022. febr. 8. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!