Milyen jogon ad nekem egyest a tanárom, ha nem működik az oldal ahová le kellene adnom a beadandómat?
Az iskola weboldalán, ahol vannak a tantárgyak, mint pl google classroom, vagy teams, valamiért nem működik. Ma volt a határidő, befejeztem a beadandót, erre nem működik az oldal. azt írja túl sokszor irányította át. de ez lényegtelen.
A tanárnak lehet, hogy megy, a lényeg, hogy nekem nem és ezért nem tudom leadni. Írok neki, képernyőképpet mellékelve, hogy nem működik az oldal, nem tudom leadni határidőre a házit. El tudom-e küldeni emailben.
Erre felhúzza magát és írja, hogy nincsenek kifogások, meg kell csinálni a házit. nem elmailen küldözgetjük.
Erre annyit írtam, hogy szó sincs róla, hogy ne csinálnám meg, sőt készen is van, leadásra vár, de mivel nem működik az oldal (csatolt képen látszik) nem tudom leadni.
És tovább folytatja. Tényleg én vagyok a hülye? Hogy adjam le, ha nem működik az oldal??? Emailen, igen. De a tanár sötét, hogy ezt észrevegye.
Beírja az egyest, az oldal továbbra sem működik. Most mit tegyek?
Akit érdekelt a fejlemény: írtam annak a bizonyos tanárnak egy újabb levelet, amiben leírtam, hogy mi a szitu, még mindig nincsen sulihonlap, és több tanár is jelezte, hogy emailre küldjük, ezért elküldtem a határidős feladatot az iskolai email címére. Tisztelettel:...
na ennyi, erre nem is válaszolt. Így, hogy több tanártól is van bizonyítékom (hogy a tanárok is látják, nem csak a diákoknak rossz) tényleg merem mondani, hogy teszek rá, ha nem akarja megnézni az nem az én bajom, viszont akkor jegyet nem adhat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!