Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen jogon ad nekem egyest...

Milyen jogon ad nekem egyest a tanárom, ha nem működik az oldal ahová le kellene adnom a beadandómat?

Figyelt kérdés

Az iskola weboldalán, ahol vannak a tantárgyak, mint pl google classroom, vagy teams, valamiért nem működik. Ma volt a határidő, befejeztem a beadandót, erre nem működik az oldal. azt írja túl sokszor irányította át. de ez lényegtelen.

A tanárnak lehet, hogy megy, a lényeg, hogy nekem nem és ezért nem tudom leadni. Írok neki, képernyőképpet mellékelve, hogy nem működik az oldal, nem tudom leadni határidőre a házit. El tudom-e küldeni emailben.

Erre felhúzza magát és írja, hogy nincsenek kifogások, meg kell csinálni a házit. nem elmailen küldözgetjük.

Erre annyit írtam, hogy szó sincs róla, hogy ne csinálnám meg, sőt készen is van, leadásra vár, de mivel nem működik az oldal (csatolt képen látszik) nem tudom leadni.

És tovább folytatja. Tényleg én vagyok a hülye? Hogy adjam le, ha nem működik az oldal??? Emailen, igen. De a tanár sötét, hogy ezt észrevegye.

Beírja az egyest, az oldal továbbra sem működik. Most mit tegyek?

2022. jan. 28. 11:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%

Küldd el a beadását pl ofőnek.

Legalabb látni, hogy kész,és tud tisztázni, ha ez az okos nem ad más módot

2022. jan. 28. 11:45
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Beadandót
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként nyugodtan beszélj a dirivel, és az osztályfőnökkel is, ha alapból nem ilyen, lehet csak félreértés, mellesleg én maximálisan a pedagógusok mellett állok, de ez a sztrájk is kuka, ha gyerekmegőrzést tartanak, ki kell szórni az oda nem valókat, csak alacsony bérezéssel ez soha nem fog megtörténni, nekem is volt annak idején rossz tanárom, az igazgató segítségét kértük, és megoldódott a probléma, csak azóta még többet romlott az oktatás helyzete, és fontos lenne foglalkozni vele. Na, de ennyi kitérő, bocsi. Szerintem megoldható a problémád, csak kezeld higgadtan, pár év és felnőtt vagy, gyakorold, hogyan tudsz kiállni magadért, a tiétek a jövő. :-)
 14/24 A kérdező kommentje:

10: jaaj nem hagytam az utsó pillanatra, csak alapból nagyon sok a beadandó, meg hosszú is mind, nem tudom gyorsan megcsinálni. Leadhattam volna tegnap, de nem volt kész :D Az informatika tanárom ELŐRE írta (fél órája) hogy nem működik az iskola oldala, a megadott email címre küldjétek a házikat, amíg helyre nem hozzák a hibát. Szerintem így a legkorrektebb.

Remélem, hogy félreértésről van szó

2022. jan. 28. 11:50
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem jutott el hozzá időben az infó, ha valaki sok levelet kap, simán előfordul, én szurkolok, hogy hamar megoldódjon. A legjobb tanár is hibázik, emberből van. Hivatkozz az informatika tanár tájékoztatására.
2022. jan. 28. 11:53
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Vajon hogyan adta be az osztály ? Te vagy egyedül, aki nem. Rájöttek a trükködre és most itt keresel vigaszt ? Inkább próbálj meg rendes ember lenni...
2022. jan. 28. 12:00
 17/24 A kérdező kommentje:
15-ös: ott van a képernyőfotó a levélben
2022. jan. 28. 12:08
 18/24 A kérdező kommentje:
16: téged sem az eszedért szeretünk. Szeretünk egyáltalán?
2022. jan. 28. 12:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Elküldtem a tanárnak a házit egy új levélben, ha megnézi megnézi, ha nem nem. Szerintem ez már nem az én bajom. 12:00kor járt le a határidő, előtte pár perccel elküldtem neki.
2022. jan. 28. 12:18
 20/24 A kérdező kommentje:
16-os: nagyokos, még előbb is írtam: "Az informatika tanárom ELŐRE írta (fél órája) hogy nem működik az iskola oldala, a megadott email címre küldjétek a házikat, amíg helyre nem hozzák a hibát."
2022. jan. 28. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!