Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen jogon ad nekem egyest...

Milyen jogon ad nekem egyest a tanárom, ha nem működik az oldal ahová le kellene adnom a beadandómat?

Figyelt kérdés

Az iskola weboldalán, ahol vannak a tantárgyak, mint pl google classroom, vagy teams, valamiért nem működik. Ma volt a határidő, befejeztem a beadandót, erre nem működik az oldal. azt írja túl sokszor irányította át. de ez lényegtelen.

A tanárnak lehet, hogy megy, a lényeg, hogy nekem nem és ezért nem tudom leadni. Írok neki, képernyőképpet mellékelve, hogy nem működik az oldal, nem tudom leadni határidőre a házit. El tudom-e küldeni emailben.

Erre felhúzza magát és írja, hogy nincsenek kifogások, meg kell csinálni a házit. nem elmailen küldözgetjük.

Erre annyit írtam, hogy szó sincs róla, hogy ne csinálnám meg, sőt készen is van, leadásra vár, de mivel nem működik az oldal (csatolt képen látszik) nem tudom leadni.

És tovább folytatja. Tényleg én vagyok a hülye? Hogy adjam le, ha nem működik az oldal??? Emailen, igen. De a tanár sötét, hogy ezt észrevegye.

Beírja az egyest, az oldal továbbra sem működik. Most mit tegyek?

2022. jan. 28. 11:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%

Küldd el a levelezést a tanár főnökének, igazgatónak stb. Egy normális ember nem viselkedik így, e-mailt el kell fogadni ilyen vis maior esetében.

És ezek akarnak még magasabb béremelést, meg sztrájkolgatnak...

2022. jan. 28. 11:28
 2/24 A kérdező kommentje:
2: na, nem akartam írni, de pont az utsó mondatod fogalmazódott meg bennem. :/
2022. jan. 28. 11:29
 3/24 A kérdező kommentje:
egyébként gimi, 11. osztály
2022. jan. 28. 11:30
 4/24 anonim ***** válasza:
96%

Mindenképp jelezd valakinek, a húgomnál a tanárnő előre nem egyeztetett, random időpontokban nekiállt online órát tartani, tehát akinek épp nem jelzett a gép lemaradt és hisztizett, hogy hiányzás meg minden.

Aztán szóltunk az osztályfőnöknek és leállította szépen.

Ne hagyd annyiban, a képernyőképet meg az üzenetet is mutasd meg.

2022. jan. 28. 11:31
 5/24 A kérdező kommentje:
De szerintem valamit nagyon félreért, tehát nem alapból ilyen kakukk, mert azt írja, hogy nincsenek kifogások, meg kell csinálni. Csak én nem értem, hogy mit kéne megcsinálni? KÉSZ a beadandóm, szerintem nem lehet félreérteni amit írtam
2022. jan. 28. 11:32
 6/24 A kérdező kommentje:
5: köszi, mindenről van képernyőkép :) Húgodnál a szándékos szemétség szerintem ennél is rosszabb...
2022. jan. 28. 11:33
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk nem értem mi baja az e-mailes küldéssel?? Megkapná legalább. Lehet valaki ezzel próbálkozott nála, hogy nem megy az oldal, hogy ne kelljen házit írni, vagy valami és most gyanakodik.
2022. jan. 28. 11:35
 8/24 A kérdező kommentje:
Az lehet. Viszont ott a képernyőfotó, amin a dátum is látszik.
2022. jan. 28. 11:37
 9/24 anonim ***** válasza:
72%
Jelezd valakinek és nem lesz probléma szerintem. Mondjuk kétlem, hogy egész nap ne működne. Ne hagyd az utolsó pillanatra. :)
2022. jan. 28. 11:40
 10/24 anonim ***** válasza:
94%
"És ezek akarnak még magasabb béremelést, meg sztrájkolgatnak..." - Pont azért kellene magasabb bérezés, hogy a szakma ki tudja szórni az oda nem valókat, mert aki jó lenne, az elmegy máshova jobb fizetésért.
2022. jan. 28. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!