Az a fiú ül mellettem a suliban, aki bejön, nagyon szorongok emiatt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valamiért mindig stresszelek a közelében, és ma mellém ültette a tanár, annyira rossz, nem akarok bemenni sem holnap:(2022. jan. 24. 17:18
1/7 anonim válasza:
Tedd össze a két kezed és imádkozz, hogy ez legyen az életdben a legnagyobb stresszforrás és ne tudd meg milyen az, amikor ténleg stresszelned kell.
2/7 anonim válasza:
Például beszélgethetnél vele, mivel tudod, padtársak vagytok. Végre szólhatnál hozzá bármit, semmi furcsaság nem lenne benne (mondjuk amúgy se, de mindegy) és azt is látnád hogy ő is csak ember, tele hülyeséggel és hibával.
4/7 anonim válasza:
Tudom, könnyű ezt mondani, de örülj neki.
Mit meg nem adhattam volna, ha a crushom mellé ültetnek anno gimiben, de hát nem egy suliba jártunk, úgyhogy nehéz lett volna.
5/7 anonim válasza:
Ez édes, és ismerős. Én felnőttként voltam először igazán szerelmes, és egy műszakba tettek az illetővel, mindig mindent elejtettem, ami a kezemben volt
6/7 anonim válasza:
Ne viccelj már, ez tök jó!!! Dumáljatok ;)
7/7 anonim válasza:
Ez nagyon jó lehetőség. Beszélgessetek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!