Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy lány hozzányúlt illetéktel...

Egy lány hozzányúlt illetéktelenül a cuccomhoz, és azokat a földre dobta. Esetleg jogi útra terelni?

Figyelt kérdés

Egy lán hozzányúlt illetéktelenül a cuccomhoz, és azokat a földre dobta. Mit lehetne vele kezdeni, esetleg jogi útra lehetne-e terelni?

(Nem az első alkalom, szép szó nem hat, és már elég sokszor nem hagyott békén)

2022. jan. 12. 11:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Hát ezzel nem fognak foglalkozni...Nem szép dolog tőle, de vele kell megbeszélned, mert magában az, hogy a cuccaidat a földre dobta, nem bűncselekmény, és nem fogják lecsukni...
2022. jan. 12. 11:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért kérdeztünk rá többen is, hogy miről van szó, mert nem mindegy hogy az elöl hagyott radírját hajigálja, vagy pl. egy nagy értékű elektronikai eszközt.

De mivel a lepontozáson kívül semmi reakciót nem kaptunk, gondolom csak trollkodás az egész.

2022. jan. 12. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12-re:

Vagy tinihiszti.

Most kiírta magából az indulatait, és tovább nem is érdekli a kérdés.

2022. jan. 12. 11:47
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Van egy jogász haverom. Poénból megmutattam neki a kérdésedet. Azt mondta, higy óránként 40 ezerért elvállalja az ügyedet amit el fogsz bukni. De legalább neki lesz miből elmennie nyaralni.
2022. jan. 12. 11:58
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Annyiból érdekes a felvetésed, hogy még csak meg sem sértett. Gondolom ebben az esetben már a főtéri akasztás lesz a minimum a te "értékrended" szerint! Ehhez nincs szükség több kommentárra!
2022. jan. 12. 12:46
 16/17 anonim válasza:
Normális vagy, emiatt? Ha nagyon idegesít szólj az ofőnek. Ő majd csinál valamit
2022. jan. 13. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Megrongálódott valami? Akkor kötelezheted a kár megtérítésére. Amúgy meg jogi útra terelni azt hogy a földre dobálja a cuccaidat egy indok arra, hogy körberöhögjenek. Maximum az ügyvéd jár vele jól aki betegre keresi magát.

Szerintem az ofőnek jelezheted.

Én amúgy egyszer kamasz koromban csináltam majdnem hasonlót. Egyik lánnyal akkor épp nem voltunk jóban és valamit mondott amin felkaptam a vizet. Első dolgot ami a kezembe akadt hozzávágtam. Ez a dolog egy másik osztálytársnőm tolltartója volt. Nem terelték jogi útra a lány akit megdobtam felvette a tolltartót és hozzám vágta. :D

2022. jan. 13. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!