Ha a 16 éves gyerek olyan videót oszt meg Facen amiben egy nő félmeztelen katonákból (lent nincs rajtuk ruha) kiválogatja a péniszmérete alapján a legjobbakat (énekelve) -majd a megosztott videóra érkezett kommentre válaszol obszcénul az iskolai ügy?
Szóval a gyerek talál a neten egy videót, viccesnek találja és kirakja és valamit bekommentál alá, ami trágár szavakat tartalmaz, de poénból írja oda válaszul egy barátnője kommentjére.
Ez otthon csinálja mobilról.
Pár nap múlva a gyereket behívják az igazgatóiba. Az igazgatón kívül ott van az ofő meg az ofőhelyettes is. Elmondják, hogy látták mit rakott ki meg mit írt alá és elkérik a gyerek ellenőrzőjét ahova egy figyelmeztetést beírnak a szülőknek és a gyereket eltiltják az iskolai számítógépek használatától, informatika órán más feladatokat kap a félév végéig.
Illetve kötelezik a diákot, hogy azonnal távolítsa el a videót, de hozzáteszik, hogy készítettek képernyőképet így van bizonyítékuk arról, hogy mit tett.
Ez tényleg iskolai ügy?
És az, hogy otthon szarok, az iskolai ügy?
Idióta....
Hahhahahaha.
Én olyan nevetnék... xD
Eltíltják infó órán a géptől.. xD
Micsoda húgyagyú ostoba barmok... xD
Én ilyet látnék a gyerekem ellenőrzöjébe, pofán röhögném az iskolát.
Természetesen NEM venném le a falamról. Azt osztok meg, amit akarok.
Nem, ez nem iskolai ügy, semmi közük hozzá. Ezt majd a szülők rendezik a gyerekükkel. Az hogy otthon, a szabadidejében mit csinál a gyerek és milyen videót oszt meg a saját fb-ján, nem az ő dolguk.
Én ezért se jelölnék be/igazolnék vissza egyetlen tanárt sem facen, hogy aztán ott csekkolgassák ki-mit rak ki. Mondjuk nem is teszek ki ilyen videókat és nem is vagyok már iskolás, de ez mind1 a kérdés szempontjából.
Iskolai ügy az, ami az iskolához kapcsolódik.
Pl hogy ha a suli elvisz kirándulni, s letolod a gatyádat a parlament előtt, az iskolai ügy, mert iskolai program keretei közt történt. (Ha még nem is az iskola épületében)
Az hogy a magánéletében, pláne otthon ki mit csinál, ahhoz semmi köze sincs az iskolának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!