Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha a 16 éves gyerek olyan...

Ha a 16 éves gyerek olyan videót oszt meg Facen amiben egy nő félmeztelen katonákból (lent nincs rajtuk ruha) kiválogatja a péniszmérete alapján a legjobbakat (énekelve) -majd a megosztott videóra érkezett kommentre válaszol obszcénul az iskolai ügy?

Figyelt kérdés

Szóval a gyerek talál a neten egy videót, viccesnek találja és kirakja és valamit bekommentál alá, ami trágár szavakat tartalmaz, de poénból írja oda válaszul egy barátnője kommentjére.

Ez otthon csinálja mobilról.

Pár nap múlva a gyereket behívják az igazgatóiba. Az igazgatón kívül ott van az ofő meg az ofőhelyettes is. Elmondják, hogy látták mit rakott ki meg mit írt alá és elkérik a gyerek ellenőrzőjét ahova egy figyelmeztetést beírnak a szülőknek és a gyereket eltiltják az iskolai számítógépek használatától, informatika órán más feladatokat kap a félév végéig.

Illetve kötelezik a diákot, hogy azonnal távolítsa el a videót, de hozzáteszik, hogy készítettek képernyőképet így van bizonyítékuk arról, hogy mit tett.

Ez tényleg iskolai ügy?

2021. dec. 16. 08:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
58%

És az, hogy otthon szarok, az iskolai ügy?

Idióta....

2021. dec. 16. 13:03
 22/26 anonim ***** válasza:
67%

Hahhahahaha.

Én olyan nevetnék... xD

Eltíltják infó órán a géptől.. xD

Micsoda húgyagyú ostoba barmok... xD

Én ilyet látnék a gyerekem ellenőrzöjébe, pofán röhögném az iskolát.

Természetesen NEM venném le a falamról. Azt osztok meg, amit akarok.

2021. dec. 16. 13:05
 23/26 anonim ***** válasza:
5%
21: Abban nincs semmi rossz, se otthon, se az iskolában. Feltéve, ha a wc-ben teszed :)
2021. dec. 16. 13:05
 24/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem, ez nem iskolai ügy, semmi közük hozzá. Ezt majd a szülők rendezik a gyerekükkel. Az hogy otthon, a szabadidejében mit csinál a gyerek és milyen videót oszt meg a saját fb-ján, nem az ő dolguk.

Én ezért se jelölnék be/igazolnék vissza egyetlen tanárt sem facen, hogy aztán ott csekkolgassák ki-mit rak ki. Mondjuk nem is teszek ki ilyen videókat és nem is vagyok már iskolás, de ez mind1 a kérdés szempontjából.

2021. dec. 16. 14:15
 25/26 anonim ***** válasza:
78%

Iskolai ügy az, ami az iskolához kapcsolódik.

Pl hogy ha a suli elvisz kirándulni, s letolod a gatyádat a parlament előtt, az iskolai ügy, mert iskolai program keretei közt történt. (Ha még nem is az iskola épületében)

Az hogy a magánéletében, pláne otthon ki mit csinál, ahhoz semmi köze sincs az iskolának.

2021. dec. 17. 11:34
 26/26 anonim válasza:
Ilyen toxic suliba jártam én is. Iratkozz át vagy irasd át vagy fizetheted a pszichologust.
2021. dec. 29. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!