Hogy bosszuljam meg a "menő" osztálytársakat?
Két osztálytársam nagyon elhiszi, és már több osztálytársamat szóban megszégyenítettek, online írásban zaklatták, volt, hogy az egyikük üzenetben fenyegetőzött, és most rólam beszéltek az egész osztálycsoportban elfogadhatatlanul, ráadásul ok nélkül. Eddig próbáltam normálisan állni hozzájuk, tudom, hogy az értékrendjük fel van borulva, azt is, hogy ők nem gondolkoznak el a tetteiken, mondataikon, mert igazából fel sem fogják őket, de folyamatosan ezt teszik, és ha nálam gyengébb lelkületű osztálytárssal is megtörténik ez, én azt már nem fogom tudni szó nélkül tűrni.
Arra gondoltam, hogy összegyűjtött írásos bizonyítékokat (több embertől), kinyomtatva viszem az igazgatónak, de reálisan gondolkodva nem hinném, hogy drasztikusan intézkedik.
Arra is gondoltam, hogy szerkesztek egy plakátot ezekkel az üzenetekkel, az arcukat is rárakom, csak a szemüknél rakok egy fekete csíkot, mint valami bűnözőknek, és az iskolában, meg az osztályteremben kiplakátolok párat, valami jó felirattal, de azért túlságosan felelősségre vonható lennék. Az is tetszene, ha a szüleik munkahelyére elküldeném ezeket a beszélgetéseket, de nyilván az ilyen embereknek a szüleik is ilyenek, szóval eltussolni próbálnák az ügyet. Az utolsó gondolatom véletlenek sorozata lenne, olyan dolgok, amiket nem lehet rám bizonyítani, pl. ráöntök a drága pulcsijára "véletlenül" valamit, eljátszom, hogy megbotlok, vagy a könyvére, füzetére, nekimegyek "véletlen", kibuktatom, tehát mindennap egy kis véletlennel terrorizálom. Megverni nem tudom őket, erőkülönbség miatt, bár nagyon szeretném. Már b*ssza a szemem, hogy az osztályban félnek tőlük, és nem mernek cselekedni, nem akarok tétlenül ülni, azt akarom, hogy valamennyire visszakapják. Mit tanácsoltok?
21
Látszik hogy régen voltál diák, sajnos manapság sokkal szemtelenebbek a gyerekek, vagy fogalmazzunk úgy hogy kegyetlen.
Sokkal durvább iskolai zaklatások vannak már manapság.
Régebben volt "betyár becsület"...
Mondanám, hogy majd kinövik, de sajnos nem. Én is azt hittem, hogy ez csak iskolai hülyeség, de munkahelyemen is vannak ilyenek, akik lejáratnak és keresztbe akarnak tenni.
Szerintem védd meg magad, ha beszólnak, de ha ideges leszel vagy sírsz (tehát érzelem), akkor annál jobban fognak bas*ogatni, mert ezt élvezik
1. Tanulj meg bokszolni, és bombázd le őket.
2. Keress egy olyan ismerőst vagy ismerős ismerősét, aki pl. tankerületnél vagy minisztériumban melózik, aztán majd ő letelefonál a kis igazgatócskának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!