Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a fene baja lehet ennek a...

Mi a fene baja lehet ennek a nőnek?

Figyelt kérdés

9 Éve ballagtam általánosból,két évig tanított minket egy tanárnő.

Na már most valami hibádzott nála mert tanár létére több embert bunkónak hívott szószerint engem is (bár csendes, visszahúzódóbb vagyok ez lehetett az oka),ok nélkül felhúzta magát mindenen,beleavatkozott a diákok magánéletébe és volt hogy az osztály előtt kiabálta ki a osztálytársak (lányok) problémáit. Mikor szociális anyagi gondjaink voltak,az osztály előtt mondta el hogy nekünk szociális gondjaink vannak. (nem tudom honnan vette.)

Na már most 8 év telt el,de a mai napig visszahallom hogy a hátam mögött kibszél,"lenéz" a régi osztálytársaknak. Nem régiben vitatkoztunk egy osztálytársammal, amit ő is látott, és ez ellenem gyalázkodó kommenteket lájkolta végig. Kiírja a városunk csoportjába bejegyzésben "hogy ő tanár",de kit érdekel?

Mindig mindenkivel foglalkozik/zott,de éppen a saját tájékán nem sepreget,mindenkinek szar a kinézete így nézz ki úgy nézz ki, holott ő meg egy nagy valagú vonalszájú nő. Állítólag az is volt a baja hogy többször nem köszöntem neki az utcán,de minek köszönjek egy olyan nőnek, akit a viselkedése miatt ki nem állhatok?

Tehát foglalmam sincs mi baja ennek a nőnek,holott már nem is dolgozik abban az intézményben,az összes tanárral jóban voltam,voltunk mai napig kivéve ő.

2021. nov. 4. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem most már mindegy, hogy mi a baja. Nyilván boldogtalan, megkeseredett, és egy tanár az iskolában könnyen ki tudja engedni a feszkót, mivel a gyerekek alárendelt helyzetben vannak, hozzá képest.

De 9 év eltelt. Ne foglalkozz vele. Nyilván nem a te hibád, ha minden más tanárral jóban voltál, nem volt konfliktus.

2021. nov. 4. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Facebook ismerősöd, vagy úgy mégis hogy olvashatta a magánbeszélgetésedet? Nyilvánosra volt állítva? Minek teregeted ki a magánéletedet?
2021. nov. 4. 13:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem,ez egy nyilvános csoportban volt aminek ő is tagja,nem magánéleti dologról volt szó,hanem másról amivel nem értettünk egyet.

Isten őrizzen hogy a facebook ismerősöm legyen,mert még azt is ki kiabálta hogy az egyik osztálytársam miket oszt meg. (mondjuk azóta nem is ismerősök már :D)

2021. nov. 4. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

A köszönés azért alap annak is akit nem bírunk, ha már ismerjük valahonnan egymást.

A többivel én is egyetértek, elég gusztustalan osztályszinten megosztani más problémáit nyilvánosan. Szerintem ő a kiégett tanár kategória, aki már belefáradt a kevés fizetésbe, szerinte a “hülyék” tanításába.

2021. nov. 4. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Nyilvánvalóan bolond. ha bemocskol, akkor fel tudod jelenteni rendőrségen. Persze bizonyíték/tanúk kelleni fognak. Az ilyen pszichopata semmiből se tanul csak idomítani lehet.
2021. nov. 4. 20:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Áh nem akarok én ebből ügyet,csak felháborító hogy még nyolc!! év után is ezt csinálja. Holott már nem is tanít minket. Ugye visszahallom,meg látom is. Max ha találkozok vele, valahol megkérdem: hogy még mindig szar az életed, hogy az enyémmel foglalkozol ennyi év után is? Mindezt tegezve.

Amúgy egy 40 éves családanyáról beszélünk,szóval nem is értem.

2021. nov. 4. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szegény gyerekei.
2021. nov. 4. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tipikis baxattlan vén pitsa... segíts neki, vagy hagyd annyiban :D
2021. nov. 9. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!