Szoktatok az osztályban szkanderezni?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy lenyomott egy lány egy fiút? Nálunk ez nem divat, pedig van egy-két erős lány az osztályban2021. nov. 1. 20:08
1/6 anonim válasza:
Engem szinte mindenki lenyom, mert nem érek hozzá, de volt egy kan akit lenyomtam, na azt a lányok is. Szerencsére a lányok nem nyomtak még le.
2/6 anonim válasza:
Pár éve ballagtam, és nálunk még egész nagy divat volt. Néha lányok és fiúk vegyesen, bár inkább a fiúk szokása volt. Egy lány volt, aki azért egész sokszor lenyomott pár fiút.
3/6 anonim válasza:
Nem sűrűn szoktunk, de néha előfordult. Olyan is volt, hogy vegyesen fiúk és lányok, bár ez ritkább volt. Nem volt divat nálunk sem, csak ha néha előjött valahogyan.
4/6 anonim válasza:
Volt már rá példa. Nálam azt csinálták (lány vagyok) hogy direkt "veszítettek". Utána persze a visszavágónál pikpak lenyomtak :D
5/6 anonim válasza:
Nem nyomtak le az osztályban normális meccsen
6/6 anonim válasza:
Az erős, hogy szoktunk, de volt rá példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!