Szoktatok szkanderezni?
Figyelt kérdés
A kérdésem elsősorban olyan emberekhez szól, akik úgymond átlagosak, tehát nem járnak heti több alkalommal edzőterembe és nem profi vagy félprofi szkanderesek. Kortól és nemtől függetlenül mindenki válasza érdekel.2021. okt. 3. 13:43
1/10 anonim válasza:
Csak ha valami égető kérdést kell eldönteni, kő-papír-olló helyett.
2/10 anonim válasza:
Mi az égető kérdéseket azért nem szkanderrel szoktuk eldönteni, de a kisebbeknél előfordul.
3/10 anonim válasza:
Ha kihívnak, akkor persze. Szeretem.
4/10 anonim válasza:
Néha. Ha valakinek van kedve, és tényleg átlagos, nekem írhat. 🙂
5/10 anonim válasza:
Ritkán, ha valaki kihív. Nem rossz dolog szerintem, de persze csak ha ésszel csinálják, mert könnyen lehet sérülést szerezni.
38F
6/10 anonim válasza:
Amatőr szkanderra gondolsz? Néha szoktam. Neten lehet találni ellenfelet akkor is, ha a környezetedben nincs megfelelő. Ennek az a hátránya, hogy valószínűleg utaznod kell valamennyit, viszont nincs belőle probléma meg sértődés, ha nyersz vagy vesztesz.
7/10 anonim válasza:
Ha az évi 1-2 rögtönzött alkalom annak számít, akkor igen.
8/10 anonim válasza:
Baráti szkanderokban benne szoktam lenni, persze ha legalább papíron kétesélyes a dolog.:)
9/10 anonim válasza:
Nem szoktam, de szívesen kipróbálnám magam, ha úgy adódik.:)
10/10 anonim válasza:
Néha szoktam. Szeretem. Nem is vagyok rossz benne, de persze mindig vannak meglepően erős ellenfelek. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!