Tudto_k olyan sulis sztorit, ahol egy lány megvert egy fiút?
Figyelt kérdés
Mi volt a kiváltó ok? Mennyire verte el? Hány évesek voltak? Sportolt valamit a lány?2021. nov. 1. 18:15
11/17 anonim válasza:
10: Nyilvánvaló, hogy fétis, de nem fogja bevallani.
Válasz: Igen, 6.-ban egy 8.-os fiút, mert szekáltak mindig a haverjaival. Aztán mikor egyszer egyedül is beszólogatott, nem volt senki a környéken, néhányszor jó erősen sípcsonton rúgtam, el is szaladt, úgy megijedt. Szerintem soha senkinek nem merte elmondani.
12/17 anonim válasza:
Nem sportoltam semmit, nyomi dagadt stréber gyerek voltam
13/17 anonim válasza:
11
Szerintem kamu,6-fikos csajtól biztos megijed egy 8-dikos fiú :D
14/17 anonim válasza:
Attól ijedt meg, hogy fájt a sípcsontja :D És könnyű préda volt, mert ugye nem számított rá egyáltalán, hogy ezt fogom csinálni, így jó nagyot tudtam belerúgni.
15/17 anonim válasza:
Mikor már nagyon közel értem hozzá, biztos rájött hirtelen, hogy valami tettlegességre készülök, de azt hihette, hogy ütni fogok, nem rúgni.
16/17 anonim válasza:
Konkrét megverős sztorit nem tudok.
2 tettlegességig fajuló sztoriról tudok:
1. Csaj felpofozta az osztálytársát, amiért az a semmiből megcsöcsörészte
2. Csaj viszonylag erősen megrúgta a srácot, aki brahiból tönkretette a technikaiórán készített cuccát
17/17 anonim válasza:
Imádom az Amazón típusú nőket. 😍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!