Leestem a lépcsőn és kinevettek, hogy dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 11:53
1/14 anonim válasza:
Istenem,de nagy valami lépj tovább
4/14 anonim válasza:
Úristen de bolond vagy akár fiú vagy akár lány
6/14 anonim válasza:
Úgy, hogy ne is gondolj rá többet.
7/14 anonim válasza:
Minden csoda három napig tart, ne aggódj, elfelejtik hamar. Neked tovább lesz a fejedben, mint másoknak, de idővel már csak te is nevetni fogsz ezen. Egyszer én a buszon taknyoltam el, kinevettek. Felálltam, sz@rul éreztem magam nagyon, de már csak nevetek rajta :)
9/14 anonim válasza:
Èn egyszer mikir leestem a lèpcsőn ès kiröhögött valaki,a következőt vàlaszoltam:" Bocs, megbotlottam az IQ szintedbe." A kèsőbbiekre: Ha valami szàmodra cikis helyzetbe kerülsz, egy frappàns vàlasz, beszólàs sokat segít. pl erre a szitura:
Leeset a vèrcukrom, csak fel akartam szedni.
A föld forgàsàtól megszèdültem.
Így egy kicsit gyorsabb volt.
10/14 anonim válasza:
Milyen érzékenyek vagytok akik ilyen kérdéseket tesznek fel...
Megy tovább az élet bazdmeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!