Akik végeztek, hogyan gondoltok a középsulis évekre? Hiányzik, vagy örültök hogy végre kiszabadultatok onnan?
Hát nekem az egész egy nagy csalódás volt. Magamban is csalódtam, na meg az osztályban is ahova kerültem. Osztályközösség szinte nem is létezett, egy ember kivételével senkivel sem tartom a kapcsolatot. Mivel nem volt baráti társaságom ebben az időszakban - ami az én hibám is volt, mert az osztályon kívül is megbeszélhettem volna évfolyamtársakkal, valami iskolán kívüli programot - ezért nagyrészt tanulással telt el ez az időszak számomra.
Ráadásul voltak a családban az anyagiak terén problémák, sokat is veszekedtünk. Az iskolában nem ment a barátkozás, a beszélgetés kezdeményezés sem. Ha volt valami páros feladat, akkor szinte mindig egyedül voltam.
Jó mondjuk most már azért változtak a dolgok, barátkozás/beszélgetés szempontjából problémáim már nincsenek, nemrég anyám is mondta nekem, hogy mennyire megváltoztam a középsulis éveimhez képest. Az anyagiak terén lehetne jobb is, de legalább nem érzem kevesebbnek magamat másoknál már emiatt.
Persze, megvoltak ennek az időszaknak is a jó pillanatai, csak én a társasági élet szempontjából szinte egyáltalán nem tudtam kihasználni ezt a négy évet, ami még most is kísért engem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!