A tanár rámborította a padot, mit tegyek?
Szegény ember... Pszichológusra van szüksége.
Szegényt valszeg kirúgják emiatt. De jobb lesz így neki is.
Tehát az ide kommentelők szerint rendben van, ha egy tanár
-kárt tesz más tulajdonában
-eltöri a csontjait (ez már testi sértésnek is elmegy, az meg BTK kategória)
-idegrohamot kap és felborít egy padot (amikor én csináltam ezt diákként, majdnem pszichiátrián kötöttem ki, és jogosan - akkor a tanár miért nem?? és tökmindegy, hogy mi volt a kiváltó ok, mert az nálam is volt)
A posztban leírt tanár egy idegroncs, akinek dühkezelési gondjai vannak, és az sem érdekli, hogy kinek milyen anyagi kárt vagy sérülést okoz a viselkedésével.
Ha az a baj, hogy kint van a gyújtója és a telója a padon, kérje meg, hogy tegye el (vagy vegye el tőle, bár ezt nem tehetné meg, de ez legyen a legnagyobb baj).
Ha az a baj, hogy zenét hallgat, szóljon rá, hogy ne tegye. Ha nem hagyja abba, vegye ki a fülest a fülésből és vegye el azt (bár ezt se tehetné, de továbbra is ez legyen a legnagyobb baj).
Ha az energiaital a baj, kb. ugyanez a sztori.
Meg írjon be az ellenőrzőbe, hogy tudjon róla a szülő is.
De ne borítson fel padokat, amivel sérülést és anyagi kárt okozhat, adott esetben nem is annak, aki felé a dühkitörése irányult.
Aki szerint ez rendben van, az nagyon remélem, hogy soha nem megy gyerekek közelébe, mert csak további idegroncsok fognak kijönni a kezei közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!