A tanár rámborította a padot, mit tegyek?
Egy igazi kis suttyó vagy.
Bár a tanár nem őrizte meg hidegvérét, gondolom nem ez volt az első húzásod, szóval megérdemelted, amit kaptál.
Te voltál a hibás, szal leginkább hallgass a dologról, mintha meg se történt volna :)
Egy osztálytársam jut errő eszembe, még 2009-ben középsuliban egyszer a tanár óra közben végignézett rajta, elkezdett röhögni, és beszólt: "Hát, a mi időnkben ilyen nem volt!"
Konkrétan a srác óra közben hátradőlve a széken rejtvényt fejtett, csokit, csipszet evett, közben zenét hallgatott, előtte volt a laptop amin pókerezett (akkor még a laptop, főleg mobilnet újdonság volt), és legelképesztőbb, hogy a mellette ülő csaj írta az ő füzetét is!!!
A tanárok tiszta idegek voltak miatta, a srác meg csak lazán röhögött, végül valami miatt kirúgták... azt hittük valami link csöves lesz, közben meg mindenféle hajmeresztő üzletekkel összeszedett 100+ milliót! Mi akik kijártuk a sulit, tovább tanultunk, meg sehol sem tartunk az életben..
4. Osztályos voltam, valami hülyeséget csináltam biztos, már nem emlékszem, tanít néni úgy megcsavarta a fülem, hogy egy darabig be volt ragasztva míg vissza forrt...
6.-os voltam kB, már gimnáziumba jártam hintáztam a széken (erre emlékszem), a tanár meg erőből hátulról előre nyomott, és a székláb alatt volt a lábam, 2 lábujjam eltört, mentővel vittek kórházba, és egy hónapig kB gipsz én volt a lábam.
Azt hiszem egyik alkalommal sem volt megkérdőjelezve a tanár, és otthon is kikaptam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!