Egy tanár ha folyosón előre köszön néha, akkor kedvelheti a diákot?
Figyelt kérdés
Meg folyosón néha csak úgy tartja a szemkontaktust ha találkozik a tekintetük.2021. szept. 28. 21:02
2/8 anonim válasza:
Ne álmodozz, illemről, általános udvariasságról ezek szerint még sose hallottál? Ettől függetlenül kedvelheti, viszont nem kell mindig beleképzelni dolgokat.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz aki multkor kérdezte hogy lehet e valami közte és a tanára között..
4/8 A kérdező kommentje:
3 Nem en voltam.
Es nem azt kerdeztem hogy szerelmes e belem, nem vagyok hulye, csak hogy kedvelhet-e. Szimpatiarol beszelek, nem kell belelatni dolgokat:)
2021. szept. 28. 21:38
5/8 anonim válasza:
Lehet hogy figyel, nehogy rossz fát tegyél a tűzre :D
6/8 anonim válasza:
4.bocs dee a kérdés nem átláhtható így nyilván mindenki arra gondol :D
8/8 anonim válasza:
Tanár vagyok egy középiskolában. Minden diákomnak hangosan előre köszönök, hogy példát mutassak nekik. Sokszor látom, hogy inkább elsunnyognak, vagy az orruk alatt mormolnak valamit, ha elmennek a kollégák mellett. Szerintem alapvető tiszteletadás, hogy köszönünk egymásnak. Azon kollégákat pedig mélységesen elítélem, akik nem köszönnek vissza a diákoknak, ha azok üdvözlik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!