Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár ha folyosón előre...

Egy tanár ha folyosón előre köszön néha, akkor kedvelheti a diákot?

Figyelt kérdés
Meg folyosón néha csak úgy tartja a szemkontaktust ha találkozik a tekintetük.
2021. szept. 28. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
illedelmes
2021. szept. 28. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Ne álmodozz, illemről, általános udvariasságról ezek szerint még sose hallottál? Ettől függetlenül kedvelheti, viszont nem kell mindig beleképzelni dolgokat.
2021. szept. 28. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez ugyanaz aki multkor kérdezte hogy lehet e valami közte és a tanára között..
2021. szept. 28. 21:25
 4/8 A kérdező kommentje:

3 Nem en voltam.

Es nem azt kerdeztem hogy szerelmes e belem, nem vagyok hulye, csak hogy kedvelhet-e. Szimpatiarol beszelek, nem kell belelatni dolgokat:)

2021. szept. 28. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy figyel, nehogy rossz fát tegyél a tűzre :D
2021. szept. 28. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
4.bocs dee a kérdés nem átláhtható így nyilván mindenki arra gondol :D
2021. szept. 28. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Elofordul
2021. okt. 8. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Tanár vagyok egy középiskolában. Minden diákomnak hangosan előre köszönök, hogy példát mutassak nekik. Sokszor látom, hogy inkább elsunnyognak, vagy az orruk alatt mormolnak valamit, ha elmennek a kollégák mellett. Szerintem alapvető tiszteletadás, hogy köszönünk egymásnak. Azon kollégákat pedig mélységesen elítélem, akik nem köszönnek vissza a diákoknak, ha azok üdvözlik őket.
2022. jan. 25. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!