Mit csinálnál, ha tanár ki szeretné dobni telefonodat ablakon mert elővetted telefonodat órán?
10
Még ha a legrosszabb tanuló, és a magatartása is csapnivaló, akkor se veheti el, és rongálhatja meg a telefonját!
#11:
Akkor sem szabad elővenni az órán és nyomkodni!
12
Tanára válogatja, van ahol lehet, nálunk is így volt, sőt ha hívást vártam és szóltam óra előtt akkor simán kimehettem a teremből telefonálni :)
De volt olyan tanár aki megkért minket hogy rakjuk ki az első padra egy asztalra, vagy halkítsuk le, ha ennek ellenére megszólalt akkor szaktanárit adott.
A tanárok többsége pedig le se xarta, nem az ő érdeke hogy tanuljak, ha csendbe volt a gyerek akkor őt nem érdekelte.
13
Ez 10 éve volt, még az elterjedt okostelefon-mobilinternet korszak előtt.
Nem engedném hogy elvegye, utána panaszt tennék az igazgatónál.
Az nincs részletezve hogy mit ért a kérdező az alatt hogy: "elővette".
Ez akár lehet egy pillanat amíg megnézi az időt, vagy akár hangosan csöröghet stb.
Ha a házirendben az van, hogy nem veheti elő, akkor nem veheti elő, ilyen egyszerű. Időt pl. egy karórán is meg lehet nézni.
Ez csak fenyegetőzés, meg nem rongálhatja, de megkérhet, hogy tedd az asztalára.
Amúgy meg rohadtul zavaró, ha a másik oldalon vagy. Nem vagyok pedagógus, de tartottam már előadást és baromira zavaró, hogy a hallgatóság egy része a mobilját nyomkodja. Semmi olyan fontos nem történik 45 perc alatt, hogy ne lehessen letenni azt a nyomorult telefont.
A tanár és a diák is muszájból van az iskolában, ha a diák nem tanul nem csak az ő baja, mert ha szar a teljesítményük a tanárokon verik le. Elég gáz, az, hogy kb mindenkinek a kezébe van nőve a telefon, a kölykök is órán vagy a snap-et tolják vagy messengert vagy ki tudja mit, ahelyett, hogy figyelnének és ez a tanárokat jogosan zavarja.
Egy kollégám mesélte, hogy a lánya most kezdte a középiskolát, ott minden tanár beszedi kikapcsolva a mobilokat és elöl vannak az ő asztalán. Szünetben mindenki elveheti a sajátját és nyomkodhatja . Órát se kell nézni rajta, mert minden teremben van falióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!