Gimisek, nálatok hol van a határ, milyen betegen mentek még be a suliba?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 10:23
1/12 anonim válasza:
Én lázasan, náthásan is végig bementem 🤷♂️
2/12 A kérdező kommentje:
volt aki szóvátette ezt?
2021. okt. 3. 10:34
3/12 anonim válasza:
én ha megfázom már nem megyek
minek mennék?
4/12 anonim válasza:
Orrfojás, kis köhögés még belefért, de volt, hogy annyira folyt az orrom, hogy a biosz tanárom kiküldött az óráról 😂 Na akkor azért otthon maradtam másnap.
Lázasan nem megyek be, azt ki kell heverni, amúgyse tudnék az órára figyelni.
5/12 anonim válasza:
egyszer mentem be lázasan egy fontos dolgozat miatt, de amúgy eszembe nem jutott volna
a padtársamat is hazazavartam amikor betegen járt suliba
6/12 anonim válasza:
1-es vagyok
Nem tette senki szóvá, de kb 10 percenként kivert a víz, nagyon rossz volt. Szerencsére csak 1 napig volt ilyen súllyos utána már tűrhető volt.
7/12 A kérdező kommentje:
6-os influenzás voltál?
2021. okt. 3. 10:49
8/12 anonim válasza:
Nem tudom suliba kaptam el + allergiás voltamt mellette, orvosnál meg nem jártam. Kb állandóan krákognom kellett, hogy levegőhöz jussak. :D
9/12 anonim válasza:
Attól függ milyen napom lenne. Ha valami olyan dolgozat van, amit nem akarok utólag bepótolni, akkor mindenképpen próbálom megoldani, hogy menjek. De anyám is egyébként csak akkor enged itthon maradni, ha már tényleg a halálomon vagyok. Amit meg is értek, mert nagyon gyakran vagyok megfázva, és ha minden alkalommal itthon maradnék, már évismétlés lenne belőle.
10/12 anonim válasza:
Lázasan, hányingerrel, hasmenéssel semmiképpen nem megyek be, valamint ha erős köhögés meg tüsszögés van, akkor sem. Ha kicsit köhögök csak, vagy enyhe a nátha, akkor valami gyógynövény készítményt eszem, vagy iszom, illetve felöltözöm jól. A hét második felében volt hideg a suliban is, pufi dzsekiben voltam órán is, nem is lettem betegebb. 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!