Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Furcsa, ha én a többiekkel...

Furcsa, ha én a többiekkel ellentétben nem örülök annak, amikor elmarad valami óra az egyetemen, vagy tanításmentes nap van?

Figyelt kérdés
Mert szeretek bejárni, anélkül unalmas a napom
2021. szept. 27. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én sem szoktam neki örülni amikor elmarad, hiszen akkor a többi előadáson/ gyakorlaton próbálják bepótolni a csúszást, és nem mondják el elég részletesen az anyagot.
2021. szept. 27. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem normális ha ennyire nem tudsz mit csinálni magaddal a szabadidődben, maradjunk annyiban.
2021. szept. 27. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Számomra furcsa én ilyenkor repdesek az örömtől dehát mindenki más. Sztem neked van igazad mert neked fontosak az órák. Én vhogy órák nélkül is lefoglalom magam
2021. szept. 27. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt már, és már akkor is kifejtettük, hogy keress magadnak valami más elfoglaltságot.
2021. szept. 27. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt utálom, mikor még a gyakorlati hely nem adott szerződést kb. minden év eleje, ezért kötelező iskolába menni, ahol meg nincs tanításod mert ugye gyakorlatod lenne, elég faxság ez így 22 évesen.
2021. szept. 27. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem furcsa, vannak aki szerint az iskola nem azért van, hogy legyen honnan lógni.
2021. szept. 27. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!