Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A suliban nem beszélek beszéle...

A suliban nem beszélek beszélek senkivel, nagyon mélyponton vagyok már mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval 4 éve nem beszélek az osztálytársaimmal, eddig viszonylag jól kibírtad, mert online oktatás volt, de most vagyok végzős és brutálisan telnek úgy a napok, hogy bemegyek és egész nap senkivel sem beszélek, csak egyedül ülök szünetekben is...

Alapjáraton egy nyitott, könnyen ismerkedő, adott esetben még jól csajozó srác is vagyok, de a suliban nem tudok semmit csinálni...

Ott tartok már, hogy napi szinten gyomorgörccsel megyek be, este elalvásnál ezen kattogok és brutál stresszes vagyok, most le is betegedtem teljesen a sok idegeskedéstől...

Mit tegyek? 20/F

2021. szept. 26. 16:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Csak nem szólok senkihez, de mivel idősebb is vagyok náluk és gyúrok is rendszeresen, emiatt nem "mernek" bekezdeni.
2021. szept. 26. 17:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet egy kicsit kilógsz a sorból, mert idősebb vagy náluk. Nem találják meg veled a közös hangot.

Van padtársad, vagy ül valaki melletted általában? Lehetne kezdeményezned egy kis kommunikációt, esetleg az órai munkák során.

Ha megpróbálsz beszélgetni velük, akkor ellenségesek, vagy válaszolnak valamit?

2021. szept. 26. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát erőt veszel magadon és mégiscsak odamész egy gyülekező társasághoz és mondasz egy mondatot arról a témáról, amiről épp beszélnek. És ezt így ismételgeted naponta többször. Előbb-utóbb válaszolni is fognak. Az iskolapszichológushoz menj be.
2021. szept. 26. 17:48
 14/16 A kérdező kommentje:

Egész héten próbáltam nyitni feléjük, odamentem sokmindenkihez, beszélgettem velük az adott témákkal kapcsolatban, de gyakorlatilag annyira nem érdekelte őket, hogy miközben beszéltem hozzájuk sokszor még nem is figyeltek rám, vagy előfordultak/elmentek...

A nagy korkülönbség miatt ilyen ellenségesek, és nem vesznek ennyire komolyan, vagy megszokták, hogy nem beszélek velük? ... Mi lehet az oka? 😅

2021. okt. 13. 06:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát csak folytasd, és ha nem figyelnek, rájuk is szólhatsz, hogy hozzád beszélek! Megszokták, hogy ott se vagy. 3 évig mért nem álltál szóba velük? Vagy van valami, amit nekünk nem mondasz el.
2021. okt. 13. 06:40
 16/16 A kérdező kommentje:

Szerintem mindent leírtam...

Azt, hogy ők mit találtak ki, vagy mit kavarnak a háttérben, azt sajnos nem tudom.

2021. okt. 13. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!