Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Frusztrált vagyok egy osztályt...

Frusztrált vagyok egy osztálytárasam miatt, hogyan vezessem le?

Figyelt kérdés
Mindig beleköt abba amit mondok, de mindenkivel kötekszik egyébként. Ennek ellenére mégis elég közkedvelt és a tetején van a "ranglistának", a nagy szája miatt. Ha egyedül csinálná a dolgot még le is sz@rnám, csakhogy van egy "csicskája" aki ott ugrál körülötte folyton és rákontráz mindig, + mindenen nevet amit a csavó mond, csinál, mint egy bohóc komolyan. Az egészben a nevetséges hogy 17 évesek vagyunk ,és itt tartunk. Egy egész osztályközösséget befolyásol egy ember. Az utóbbi időben kicsit lenyugodott szerencsére ,de még most is érzékelhető. Az ilyen "verjétek meg" dolog sajnos nem opció, habár maszkban egy sötét utcában bevállalnám. Az osztályfőnöknek, szülőnek panaszkodás sem működőképes. Valahogy köztünk kéne elrendezni, az lenne a legjobb ha csak szimplán hozzám sem szólna, és én sem hozzá. Az a gond ,hogy nekem olyan a természetem ,hogy abban a vitában én felemelem a hangom , utána el is felejtem gyorsan a dolgot, csak pár órára rá előjön ujra és bosszant, felidegesítem magam rajta.
2021. szept. 22. 21:18
 1/3 hazzard válasza:
52%

Addig nem fogja abba hagyni, ameddig meg nem utod, az ilyennek csak a szaja nagy.

Vagj be neki egyet nyugodtan!

2021. szept. 22. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne verd meg, mert te jársz rosszul.

Legyél te is nagymenő inkább.

2021. szept. 25. 02:45
 3/3 hazzard válasza:
Latszik mekkora csicska vagy
2021. szept. 28. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!