Miért közösítenek ki az osztálytáraim?
8.-os vagyok és már kb 7. félév óta egyre jpbban néznek át rajtam...
A héten egy másik osztálytársamat is elvileg kibeszelte negy lány és kérdezte tőlem mit tehetne (köztük volt az a kettő is aki engem beszel ki)
az én kibeszélésem "főhajósai" és a kibeszélt osztálytársam is látom hogy mamár engem beszélnek ki...
Az osztalykirándulásról tettünk ki képeket a teremben és néztem ma és egy csómón ki van szurkálva rajzszeggel a fejem...
Sejtem hogy kinek az ötletevolt de ha abba a társaságba megyek ahol ő van mindig arrébmegy és persze követik a többiek...
A másik főhajós meg egy ideig a padtársam volt és az igazat megvallva nem lettünk legjobb barátnők...
És így 8.-ban nem szeretnék haraggal elválni velük, de visszahúzódó vagyok meg kitűnő tanuló is és annyira nemcszeretném ezt az ofővel meg a szüleimmel megbeszélni
Mit tegyek szerintetek?
Sz*rd le őket.
Pont azért csinálnak ki, mert visszahúzódó vagy és kitűnő tanuló, piszkálja a csőrüket, hogy kitűnő vagy. Megesik.
És ha haraggal válsz el Tőlük?
Ki az aki kiáll melletted? Na, ha van ilyen, azzal legyél jóba, a többi meg ne érdekeljen.
Általában az ilyen haverságok nyolcadik végére felbomlanak. A "vezetői" szerepet meg a síkagyú bunkók veszik át. Én most 9-es vagyok, meg tudom érteni a helyzeted. Én sem voltam az a társasági ember, (de csak mert senkivel nem tudtam egy húron pendülni) Ahogy az első válaszoló is mondta sz@rd őket telibe! Nem is érdemes ilyenkor rájuk figyelni.
De ha mégsem akarod annyiban hagyni a dolgot és úgygondolod hogy "azért egy fricskát megérdemel az orra alá" Akkor írj rám, és ha van kedved, segítek kitervelni valamilyen kis bosszút. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!