Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért közösítenek ki az...

Miért közösítenek ki az osztálytársaim, hogy szeretek színházba, illetve komolyzenei koncertekre járni?

Figyelt kérdés
Igazából nem tudtam hova írjam, de ezt választottam.
2010. ápr. 13. 21:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Ez miért ciki? :S
2010. ápr. 13. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Én még élénken emlékszem rá, amikor én voltam kamasz (nem volt az annyira régen), és bár szerintem sokan nem fogják osztani a véleményem, de szerintem CSAK azért senkit nem közösítenek ki, mert szeret színházba járni, meg szereti a komolyzenét. Nem lehet, hogy inkább az a baj, hogy amit ők szeretnek csinálni, azt te egy kicsit lenézed? Meg talán nem próbálsz bekapcsolódni az ő programjaikba, nem?

Én is szerettem mindig is színházba járni, de engem sosem utáltak ilyenek miatt, mert ettől függetlenül tudtam együtt hülyéskedni az osztálytársaimmal, volt velük közös témám. Pedig még kinézetre is kicsit különc voltam (na nem ilyen stréber kinézet, inkább más irányban), de engem elfogadtak így, mert nem próbáltam én sem elkülönülni tőlük.

2010. ápr. 13. 22:03
 3/8 anonim válasza:
Azért, mert ma már nem "divat"... Legalábbis szerintük! Igazából szerintem a szülőkön múlik, hogy mit tartanak fontosnak. Kicsit légy oldottabb a társaságukban, és próbálj barátkozni, remélem látják majd, hogy azért nem is olyan rossz az, amit te szeretsz! Én 28 éves vagyok, tiniként én is nagyon szerettem a komolyzenét, és ezt tudták az osztálytársaim is. Nem közösítettek ki emiatt... de változnak ám a fiatalok... Én a helyedben nem a komolyzenéről meg a színházról beszélgetnéknék velük, mert úgysem tudnak hozzászólni, ezért inkább cikiznek, hanem valami másról...
2010. ápr. 13. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Elsőnek, nem biztos, hogy lenézi azokat, akik nem járnak színházba.

Amikor én általános felsős voltam, rengeteg képregényt olvastam, főleg Donald Kacsát. Engem is kiközösítettek, mert nem volt fiúm és képregényeket olvastam. Ez volt hatodikban.

2010. ápr. 14. 07:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Alig szoktam beszélni a színházról, ilyesmikről, csak akkor, ha MÁSOK szóbahozzák, és akkor sem dől belőlem a szó. Egy barátnőm van, kész, slussz, aki nem kerül. Követem a divatot, szerintem nincs semmi "agyi bajom", sem testi, teljesen normális. Nem vagyok stréber, én uis ugyanúgy nem szeretek tanulni, de ötös az átlagom.
2010. ápr. 14. 17:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem nézem le őket! Én mást is csinálok a színház mellett, pl. járok oda lovagolni, ahova még 4 ember, szeretek bulizni, néha kimegyek vízipipázni. Egyáltalán nem nézem le őket!
2010. ápr. 14. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha van egy barátnőd, akkor miért izgat, hogy a többiek nem foglalkoznak veled? Nekem is egy barátnőm volt. Mondjuk én fiús suliba jártam, 26-ból 4-en voltunk lányok. A fiúkkal is jóban voltunk, de hát mégsem tudtunk mindenről beszélgetni velük.

(Amúgy én is lovagolok.)

2010. ápr. 15. 08:05
 8/8 anonim válasza:
Átélt érzés, de jó vele együttélni én azt mondom. Persze az fontos, hogy ne hivalkodjon vele az ember.
2016. jún. 7. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!