Rámnyitott direkt az osztálytársam miközbe pisiltem, levideózta és beküldte az osztálycsoportba, amiben az egész osztály benne van. Ez olyan megalázó, mit tegyek?
Az nem számít. Ettől még megtette.
Én biztos nem hagynám ennyiben. Sem ha rólam lenne szó, sem ha a gyerekemről.
Nem vagyok járatos az internet rejtelmeiben, ezért kérdezem: visszakereshető, hogy valaha fent volt ez a kép? Ha igen, akkor a rendőrség informatikus szakember nyilván tudja ezt bizonyítékként prezentálni. Tehát ebben az esetben is van értelme feljelentést tenni.
Azzal, hogy később kitörölte, még elkövette a bűncselekményt, hogy felvételt készített, ill. még inkább azzal, hogy nyilvánosságra hozta. És egy darabig nézegette is X, Y, és Z osztálytársad, ami visszavonhatatlan tény. És ők holnap is emlékezni fognak erre, sőt lehet, hogy évek múlva is.
Tehát én arra biztatlak, hogy ha bizonyítható, hogy valaha ez fent volt, akkor így is tegyél feljelentést.
Sőt, az is lehet, hogy megvan még az a videó. Mondjuk a telcsiről törölte, de ha úgy van beállítva, ment a drive-ra is, automatikusan. Vagy egy másik idióta telefonján, mert át is küldhette egy pillanat alatt.
1#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!