Nem akarok tüdőszűrésre menni mit tegyek??🆘
Nem, mivel beállít ahhoz, hogy megfelelő kép készüljön. Az állad, vállad nem mindegy hogy van. Ciki, ha két hét múlva hívnak, hogy vissza kell menni megismételni, mert nem megfelelő a képminőség- elmozdultál, valami lemaradt, nem volt mély belégzés….
Mikor ő kimegy már csak annyit mondd, hogy belégzés, és lövi a képet. Ő azért van ott, hogy segítsen, nem azért, hogy leskelődhessen. Ha még utána kezdenél tollászkodni, az időveszteség és nagyobb az esélye, hogy szr lesz a felvétel.
Ha nagyon erős szorongást okoz, vagy utána rosszul vagy, akkor jobb lenne szakemberhez fordulni.
Én az ilyen reakciók miatt erőltettem minden vizsgálatot, végül poszttraumás stressz alakult ki.
Azt mondták, h gyakoribb vizsgálat esetén megszokom (pszichiáter is). Nem így lett. Még érzékenyebb lettem, végül önveszélyes.
Az még elmenne, ha csak közben lennék rosszul. De 3-12 hónapig flashbacket okoz, akaratlanul újraélem a legváratlanabb helyzetekben.
Már gyógyszerrel sem biztonságos vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!