Ha olyan helyre akarok menni dolgozni (szupermarket), ahova feltétel a tüdőszűrés, akkor ki kell kérnem a negatív leletet, vagy elég lesz az a papír is, amit azért adtak, mert megjelentem?
Az üzemorvoshoz már úgy kell mennem, hogy van papírom róla, de semmi konkrétumot nem mondtak. Azért bizonytalanodtam el, mert mondták bent a kórházban, hogy ezt az alápecsételt lapot is el szokták fogadni, hogy megjelentem a szűrésen.
A másik kérdésem, hogy az egészségügyi kiskönyvet vinnem kell, ha megyek vissza a leletért? Vagy azt csak az üzemorvoshoz kell vinni?
Első munkahelyem lesz, nagyon nem értem az egészet. Valaki tudna konkrétumot mondani? Köszönöm!
ha még nem dolgozol, akkor veszel egy egészségügyi könyvet, kitöltöd elmész a tüdőszürőre.
majd megmondják, hogy mikor kell visszamenni. A könyvet ott kell hagynod. Mikor mész érte, akkor személyit kérnek ujabban és megkapod a bepecsételt egészségügyi könyvedet, az aktuális eredménnyel.
Ezzel a könyvvel fogsz majd menni az üzemorvoshoz, aki egyéb fvizsgálatokat is eszközöl majd, kikérdez, és ez alapján alkalmasnak, ill. nem alkalmasnak fog titulálni.
Az, hogy fizetned kell-e a szürésért nem tudom.
A normáli egészségügyi szürés szerintem dijtalan.
kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!