Hogy tudnám ezt a helyzetet helyrehozni?
Figyelt kérdés
Esti érettségire járok, hétfőn és csütörtökön kell menni, most hétfőn elég csúnya balhét levertem az osztályteremben, ami miatt nem mertem ma menni, meg lehet nem is fogok egy ideig, nem tudom mit tegyek. Az történt, hogy vasárnap elég csúnyán szétcsaptam magam apámmal, sógorommal, és az egyik haverral. 3L whiskyt megittunk négyen, elég másnapos voltam másnap, ami ugye iskola nap. Nagyon rosszul voltam, ezért megkérdeztem apámat mit tegyek, azt mondta küldjek le pár deci töményet és jobb lesz, meg is ittam 4 deci vodkát, és hát eléggé berúgtam, valamivel jobb is volt. Unatkoztam ezért gondoltam elmegyek suliba. Most jön a lényeg, matek óra volt, és mivel hulla részeg voltam nem nagyon tudtam felfogni mit magyaráz a tanár, nem is érdekelt abban az állapotban. Magyarázta egy ideig, de harmadjára se fogtam fel, ekkor valami olyasmit mondott hogy aki ilyen hülye mint én annak nem itt a helye és menjen el inkább dolgozni. Ekkor nagyon ideges lettem, felálltam és elkezdtem szidni, elhordtam mindennek, nem írom le inkább miket, elég durvákat, haver szerint elvileg még boxolni is kihívtam, de dühömben arra már nem emlékszek :D 3 percig balhéztam ott vele kb, végén megfenyegettem és elmentem haza, előtte ittam még pár sört idegembe. Mérgelődéssel telt a nap, majd másnap nagyon megbántam. Azóta ezen rágódok hogy miért kellett részegen bemenjek, enni se nagyon tudok a szorongástól. Mit tennétek a helyembe? Vegyek neki valamit, pl: Bort, vagy bonbont, csokit, vagy csak kérjek tőle elnézést?2021. szept. 16. 21:29
1/7 anonim válasza:
:D:D menj be nyugodtan,én egyszer gimibe hozzá vágtam egy szalonnás szendvicset a tanárhoz,mert nem hagyta hogy egyek.
Igaz az igazgatónál kötöttem ki,de nem történt semmi komoly.
2/7 anonim válasza:
Nos, rendkívül érdekes történet. Nem látom életszerűnek. Tehát a leírás szerint, egy full retardált egy napját írtad le. Azonban meglehetősen értelmesen és összeszedetten, még vesszőket is alkalmazva. Ez most egy poén, felmérés lenne? :D
3/7 A kérdező kommentje:
1.Hát muszáj lesz, elég gáz a helyzet :D
2. Nem hiszem hogy olyan összeszedett lenne, nincs tökéletes helyesírásom ;(
2021. szept. 16. 21:46
4/7 anonim válasza:
Menj be nyugodtan.
Most már úgyis a diákok dirigálnak a tanárnak
Figyeld meg, lehet hogy még ő fog tőled bocsánatot kérni. Az igazgatóval kézen fogva.
5/7 anonim válasza:
4# Azért ne ragadtasd el magad:)
7/7 anonim válasza:
Elég sok smileyt használtál a kérdésedben, pedig ez a történet kur.a szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!