Hogy tudom helyrehozni?
Figyelt kérdés
A minap irtam z osztály csoportba, mindenki látta senki nm válaszolt, pont ideges voltam ezert beírtam nekik h mien bunkók, es kiléptem a beszélgetésből. Aztan a barátnőm visszavett pont bocsánatot akartam kérni tőlük, de utana visszanéztem az üzeneteket es ket fiu osztálytársam kibeszelt h en egy lelki traumasblany vagyok antiszociális nyalom a tanárok segget. Erre visszavagtam azzal h kezdhettek nyalizni mertbaz életben en leszek a fonokotok a tanulmányi eredmények alapján (fontos:en vagyok a legjobb tanuló es az egyetlen ötös mindenből). Ezután jott a balhé h nagyarc vagyok egy köcsög csicskagyasz. Nagyon rosszul esett. Próbáltam békére jonni az egyik fiúval ,aki kibeszelt, de az is csak ezt a dumát nyomta, mit tegyek h csillappdjon a feszültség? Valakivel tortent mar ilyen? És ilyen helyzetben mit csinált?2018. márc. 29. 12:09
1/5 anonim válasza:
Ebben a közösségben már elástad magad, nincs mit tenni.
3/5 anonim válasza:
Idegesen nem írogatunk. Nálunk is sok a 3.14csa, beképzelt, elküldeném őket a fenébe, de tudom, hogy 10 év múlva tőlem kérnek segítséget, mert ők bsztak tanulni, vagy bszogattak.
4/5 anonim válasza:
Nyugodj le, nyelj egyet, tegyél úgy, mintha misem történt volna. Ha kibeszélnek, úgysem tudsz azzal mit tenni. Ilyenkor mindig gondolj arra: A kutya ugat, a karaván halad.
5/5 anonim válasza:
Ilyen helyzetben gondolkodj el azon, hogy jogosan mondanak rólad ilyeneket. "az életben én leszek a főnökötök" ???? Hülye vagy? Ezek után ne csodálkozz.
Off téma, viszont nagyon szúrja a szememet a helyesírásod. Valami baj lehet a nyelvtan tanároddal, ha ilyenre ötösöket ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!