Oltás nélkül senki nem kezdheti meg tanulmányait a Semmelweis Egyetemen- ha egy intézmény ezt meg merte lépni meg foga lépni a többi is?
2021. szept. 9. 13:04
1/3 anonim válasza:
Sok mindentől függ. De ki tudja mit hoz a jövő? Lehet októberben már buszozni sem lehet védettségi igazolvány nélkül, mint a franciáknál. Hozzáteszem, ha abból indulok ki, hogy a Semmelweis orvosi egyetem. Az egészségügyben dolgozókat kötelezték oltásra, van logikai összefüggés. De ez nem jelenti, hogy máshol is ez lenne. Azt tudom, hogy nálunk a koliban kiváltságosak az oltottak, akiknek nincs, nekik továbbra is maszk és a többi.
2/3 anonim válasza:
Az eü-ben kötelező az oltás. Mivel az egyetem (a klinikák) az eü ellátás (kiemelt) részét képezik az országban, így logikus, hogy nekik is kötelező.
Bennem csak az a kérdés, hogy pl az eü szakközepesekkel mi lesz, akik még kiskorúak, így nyilván nem kötelezhetők oltásra. de kórházi gyakorlatra nekik is járni kell valahogy.
3/3 anonim válasza:
A Debreceni egyetem egészségügyi karán is kötelező az oltás.
Annyi, hogy itt egy fokkal lazábbak olyan szempontból, hogy aki nincs beoltva az elméleti órákra még bejárhat (MÉG), de gyakorlat kilőve fixen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!