Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van az, hogy még csak...

Miért van az, hogy még csak egy hete tart a suli, de én már most egy lelki roncs vagyok?🙂

Figyelt kérdés

2021. szept. 7. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Vagy veled, vagy az osztálytársaiddal van a gond.
2021. szept. 8. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Mert nincs egy átmenet.

2,5 hónapon keresztül volt egy napi rutinod, ami a pihenésből állt, majd jön az iskola, ahol lemegy egy nap ofői, majd jönnek a tanórák, ahol 45 perceken át figyelsz, minden nap be van osztva az időd, megint tanulni kell.

Nekem is valahogy így ment gimis koromban. Augusztus végén azért már vártam a sulit, az évnyitó még oké volt, de aztán szépen visszaálltunk a régi kerékvágásba.

2021. szept. 9. 22:58
 13/14 bloodye válasza:
Majd ha dolgozol megtudod milyen hülyeséget kérdeztél.Majd a 200 nap fizikai munka felpörget évente.Oszt alig várod,hogy nyugdíjas legyél.Oszt amikor nyugdíjas vagy rájösz a kérdésed naivságára.Tanulj,hogy bölcs legyél.Mikor idősebb leszel emlékezni fogsz erre a válaszra.
2021. szept. 13. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:
13, oké boomer :D
2021. szept. 14. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!