Miért van az, hogy még csak egy hete tart a suli, de én már most egy lelki roncs vagyok?🙂
Ezt még hányszor írod ki?
Egyébként eddig az 4 iskolanap nem?
Same...
Szorongok mint állat, feszült vagyok, fáradt, depis minden bajom van xD
Emberek irritálnak, tanárok ordítanak, korán kelni, ide sietni, ezt csinálni , azt csinálni...
Ja és az anyagból ku*ára semmit nem tudok, mert ahogy mondtam nem tudok figyelni fentiek miatt:)
Hazaérek, és csak nézek ki a fejemből, használhatatlan vagyok utána. Bocsi a panaszáradatért:)
Szép én meg irigyellek titeket amikor látlak a kocsiból menni suliba.
A legszebb időszak, utána jön a rakás szar...inkább örülni kéne hogy még csak iskolás vagy.
28f
7#
Hiába írod le, nem érsz vele semmit. Ezzel csak azt mondod hogy szutyok az életed.
"A legszebb időszak, utána jön a rakás szar...inkább örülni kéne hogy még csak iskolás vagy."
Azért ez nem feltétlenül van így, nekem pl.100x jobb az életem mióta dolgozom. A szüleim is mindig azt mondták, hogy "az egyetemi éveid lesznek a legszebbek"...aha, egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!