Hol érezted magad a legjobban eddig?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 08:25
A kérdező szavazást indított:
Óvodában kiskoromban
Általánosban
Középiskola vagy gimi
Főiskola,egyetem ( ha volt)
Egyik munkahelyen ahol dolgozom( tam)
32 szavazat
1/6 anonim válasza:
Felnottkent, azt csinalok amit akarok, arra koltom a penzem amire akarom, arra haladok az eletben, amerre akarok. A munkahelyem elmegy, de az csak egy resze az eletemmek, a fizetesem arra koltom, hogy atkepezzem magamat egy masik teruletre, ami erdekel.
2/6 anonim válasza:
Munkahely a legjobb. Csak azt a betanult szokásos munkát kell végezni mindig, és pénzem is van. ^^
Azt veszek amit akarok.
3/6 anonim válasza:
Csak magát a felsorolt közeget kell nézni, vagy az egész élethelyzetet abban az időszakban? Mert nem ugyanaz a válasz
4/6 anonim válasza:
Most OKJ-n. Kevesen vagyunk, 7-en, nincs széthúzás az osztályban, mindenki kijön mindenkivel, a tanárok is egytől egyig rendesek. Előtte mindig húsz felé szakadt az osztály, ment a klikkesedés, kiközösítés, pletykálás... itt most nincs semmi ilyesmi.
5/6 anonim válasza:
Nehéz. Szeretek dolgozni, szeretem, hogy önálló vagyok, van keresetem, de imádtam az ovit is :) Nem tudok dönteni.
6/6 anonim válasza:
Munkahely, természetesen.
Végre a magam ura vagyok, azt csinálok amit akarok, azt veszek a pénzemből amit akarok, lazábbak a mindennapok mint sulis koromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!