Baj, ha valaki ilyen tünetekkel bemegy egyetemre órára?
Figyelt kérdés
Orrfolyás és hurutos torok, emiatt krákog sokat. Normális testhőmérséklet mellett. Így be lehet menni?2021. szept. 6. 11:50
1/13 anonim válasza:
Énbis pqrlagfű allergiás vagyok, most van a csúcsszezon, folyamatosan adom ezeket a tüneteket... hát nem egy rossz pillantást kaptam már a munkahelyemen... szerencsére én vagyok a főnök és nem mernek beszólni :D
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem kéne bemenni. Egyrészt van kis esélye, hogy covid, másrészt meg frászt hoz mindenkire.
4/13 anonim válasza:
Ne menj be. Ha mégis mindenképp be akarsz menni, akkor legyen rajtad normálisan maszk, de ne az FFP2, hanem az eldobható másikfajta.
6/13 anonim válasza:
Mert az ffp2 a belélegzett levegőt szűri, kifelé a szűrő enged mindent. A sima sebészi maszknak pedig az anyaga szűr kifelé (ha rendesen van felhúzva)
7/13 anonim válasza:
Mert az téged véd. A másik fajta meg a környezetedet.
(Persze mindkettő véd mindkét irányba bizonyos hatásfokkal, csak nem mindegy, hogy melyik irányba jobban.)
8/13 anonim válasza:
Allergiara maszk?? Hagyjuk mar 😂😂
9/13 anonim válasza:
Aztán mégis honnan veszed, hogy allergia? Ha az lenne, a kérdező ki se írta volna a kérdést.
10/13 anonim válasza:
#6 ez nincs így. Csak az nem szűr kifelé, amin van szelep. Amin nincs az szűr rendesen kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!