Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért választanak be tesin...

Miért választanak be tesin utolsónak?

Figyelt kérdés

2021. szept. 2. 22:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Látom inkább te vagy az idióta. Nyilván gondoltam, hogy ilyesmi lehet. Csak mivel fiúk választottak, igaz nem írtam hozzá, de nem értettem ezért

Te folytasd csak ezt a bunkó, paraszt stílust, aki ok nélkül átgázol mindenkin.

2021. szept. 3. 12:57
 12/15 A kérdező kommentje:

Ugyanez vonatkozik rád. Barom.

2021. szept. 3. 12:57
 13/15 NTBS ***** válasza:
Alacsony vagy.
2023. jan. 26. 06:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert hülyék. Egészséges közösségben kialakulnának erre kiegyensúlyozottabb, kedvesebb módok. De ettől függetlenül is beteg ez az egész ország, ez csak az egyik jele a kép egészének. Mondhatnám, hogy a nagypolitikából szivárog le a mindennapok világába a megalázó stílus, de ez csak részben igaz. Magyarországon nagyon régóta jelen van az érzelmi vakság egy teljesen hétköznapossá betonosodott, madárkakakeményre aszott változata („hétköznapi fasizmus”). Az eredetét nehéz lenne megmondani, talán a nagy pestisjárvány társadalmi traumája és az azutáni rengeteg középkori háború dobálja mindig tovább a traumákat nemzedékről nemzedékre. A rendszerváltás sem hozott ebben újat, sőt, az államcsődöt akkor lényegében a társadalom kettészakításával, a sérülékeny rétegek, hajléktalanok, cigányok ,,beáldozásával'' próbálták elkerülni, lényegében kisebb népirtással felérő módon.
2023. jan. 26. 08:28
 15/15 anonim válasza:
Engem mindig utolsónak választottak általánosban is meg most 9. is. Sosem voltam velük közeli kapcsolatban mert nagyon gázasnak tartom ha valaki a fél osztállyal mindennap trécselget,ugrándozik,üvöltözik mit tudom én ezért nem választanak. Ne érezd magad rosszul ő bajuk ha ennyire komolyan veszik a játékot.
2023. máj. 18. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!