Ki parázik a mai nap miatt?
Én egyáltalán nem parázok.. :D
30F
Mindig az első nap volt a legjobb. :D
29F
Én nem, mert már nem járok suliba. De utáltam, mikor mindenkinek élmény beszámolót kellett tartania, hogy ki mit csinált a nyáron. Én itt kb. azt mondtam hogy semmit. Mert tényleg nem történt semmi, egész nyáron a számító előtt doglittem. Mikor új suli volt gimi, szakma akkor még a kötelező bemutatkozást is tuheltem, hogy "ki a fasz vagy? honnan jöttél? Miért ide jöttél, mik a jövőbeli terveid? Stb. Stb." Aztán kb. Mindenki leszarja csak beszélj, meg menjen az idő.
Bocsi ez csak úgy kijött.
Én is elballagtam tavaly és az egyetem nekünk is csak hétfőn kezdődik, így nem izgulok.
Viszont nagyon utáltam a gimit, a végére lerontottam az átlagomat, nagyon makacs voltam és amit nem tartottam fontosnak azt sose tanultam meg és ezt a tanár szemébe is belemondtam, hogy baromság amit tanít. (nyilván nem így fogalmaztam de az üzenet világos volt)
Aztán mégis írtam egy olyan jó érettségit, hogy egészségügyi szakon folytathassam. Ez már más lesz, végre itten már nyomát is fogom látni a beleölt fáradozásnak. Alig várom, hogy ember életeket menthessek nap mint nap.
Padfoglalós (ha valaki már ül a másik oldalon):
Na helló! Remélem, jóféle tízóraikat szoktál hozni... :D
Vagy:
Látom, itt lesz az én helyem! Pista vagyok, s te?
Vagy:
Helló, tudom, hogy a legjobb csajra/srácra vártál, de én jutottam neked! :D ÖRüljél! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!