Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek lesz iskolabezárás?

Szerintetek lesz iskolabezárás?

Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 22:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

8 sza......k a büntire engem nem fognak zsarolni!!

Akkor jó buta marad a szerencsétlen kis elsősöm ,ha megint ez a sza...érő online oktatás lesz

2021. aug. 31. 23:26
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
11 rajtad áll. Ha rájuk hagyod, akkor igen, nem lesz jól iskolázott (de buta semmiképp). Csak az az egyetlen esély ilyen oktatás mellett, hogy te foglalkozol vele.
2021. aug. 31. 23:36
 13/19 anonim válasza:
63%

4-es vagyok. Nem is szeretnék most sem oltatni, hogy próbálkozunk, mert azt is mondják várni kell hónapokat utána, meg tényleg több ismerősömnek össze vissza jön meg az oltás óta. 20-40 éves korig...

Igazából amúgy azokat a gyerekeket sajnálom, akik olyan anyagi helyzetben vannak, hogy otthon nem tudják megoldani a tanulást, mert nincsenek eszközeik és/vagy internet sem. Vagy éppen a szüleik nem értenek a számítógéphez, vagy nagyszülőkre hagyják őket, akik szintén nem :(

Az én fiam holnap kezdi a 3. osztályt, szóval 1. óta ez van...

2021. aug. 31. 23:40
 14/19 A kérdező kommentje:

12 ja egyértelmű hogy foglalkozom vele!!

Nyilván

13 igen nekem is a lányom a 3.kezdi a kicsi az elsőt,a nagy meg a 7.-et

2021. aug. 31. 23:44
 15/19 anonim válasza:
59%

Több gyerekkel pláne nehezebb. Én közben gyermekotthonban dolgozom, pedagógusként, szóval még 4 iskolás gyerekem lesz a saját mellé (többiek most ovisok, de akár 12 iskolásom is lehetne...)

De tényleg otthon saját gyereket "tanítani" teljesen más :/

2021. aug. 31. 23:55
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Mond kedves Kérdező, mégis mi lenne a céljuk az oltással szerinted? Kiírtani, meddővé tenni, lebetegíteni az emberiséget? Ne legyetek már ennyire primitívek komolyan. Akkor ki termelne ki csilliárdokat a fő fő fejeseknek? Ki venné meg? Ha nincs aki megvenné..? Vagy mi zajlik ilyenkor a fejetekben, mikor ilyen hülyeségeket találtok ki? Komolyan érdekelne. Azt hiszitek gyíkemberekké változtok vagy mindenki autista lesz vagy hogy nyomkövetőt szúrnak belétek? Az utolsó megtörtént, ott a mobil.
2021. szept. 1. 00:02
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

Én terhesen oltattam magam a 12. hét után és beadattam a 2.oltást is. A gyerek nemhogy makkegészséges de szép nagy is lesz és eddig nem okozott semmi problémát, ellenben nem egy kismamát ismerek aki belehalt a covidba(sajnos terhesen gyengébb a tüdőkapacitás stb. van akinél meg fogyatékosságot okozott a covid miatti oxigénhiány a gyereknél),de persze szigorúan csak 12. hét után lehet oltatni.

Ami az iskolát illeti édesanyám tanárnő és szó sincs online oktatásról még a távoli jövőben sem.Csak van egy könnyen meggyőzhető réteg amelyik bedől pl. :az abc-ben dolgozó Mariskának, aki persze szimpla pletyka útján "úgy tudja, hogy" és máris létrejön egy csapat szülő aki bepánikol hisz Marika biztosan jobban tudja, mint a tanárok...

Nem mellesleg édesanyámnak jól jött a távoktatás, mert végre látta miket rontanak el otthon a gyerekek vagy miért tartja rosszul a kezét(gitár tanár ugyanis), mert teszem azt a szoba nem megfelelő vagy az ülő alkalmatosság amit használ az nem jó, nem húzza el a függönyt és nem lát és sorolhatnám. Amúgy a szegényebb szülők egyből tudtak használt tabletet/számítógépet/laptopot szerezni, a gazdag szülő meg lassan 2 év könyörgés után sem hajlandóak egy 3000 ft-os webkamerát beszerezni holott Balira mennek nyaralni :S Aki akarta megtudta oldani, aki nem az meg anyukámat hibáztatta, hogy nála rossz a gép(holott csakazértsem vesz új mobilt ami tropára ment, miközben állandóan új ruhákat vesz márkás boltokban).

Nincs tervben online oktatás és az iskolai oltások miatt lehetőleg nem is lesz, persze aki beteg lesz azt hazaküldik,de az is 2 hét mint egy sima betegségnél és nem az egész osztályt fogják haza küldeni. Le lehet nyugodni és lehetőleg ne higgyenek a pletykáknak.

2021. szept. 1. 00:09
 18/19 anonim válasza:
52%

Fuhh mennyi primitív hozzászólás:D

Az a legijesztőbb, hogy az itt válaszolók többsége anyuka, tehát ezt az értékrendet továbbadják...

2021. szept. 1. 00:58
 19/19 anonim válasza:
58%

Nem te vagy az, aki a minapmkiírt egynkérdést, hogy m3nnyire nem akar a gyerekeivel foglalkoznindigitális alatt, nagy felháborodva? Nem lennék meglepve...

Nyugodj meg, nem lesz digitális oktatás, nem kötelező magad oltatni, gondolkozni sem, szóval nincs miért aggódni!

2021. szept. 1. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!